Aurinkoista päivää kaikille Äideille ja Äitien mukuloille!

Neuloin omalle rakkaalle Äitimuorilleni piiitkät unisukat Vidal Alpacasta. Koitin neuloa sukkiin sellaista taikaa, että sukat pitäisivät suonenvedot poissa ja pikkuinen mummeli saisi oikein makoisat unet <3 Pieni epäilys vaivaa mieltä sukkien koon suhteen, sillä Mummelilla on pienenpienet jalat, paljon pienemmät kuin omani, joten pyörivätköhän nämä sukat jaloissa? No, se selviää kohta, kun pirautan hänelle onnittelusoiton kera suloisimmista suloisimman laulelun.
Malli: Oma
Lanka: Hjertegarn Vidal Alpaca 9130
Puikot: Koivuiset 3 1/2
Langankulutus: 121 g
Ihana lanka neuloa ja varmasti pehmoiset ja lämpöiset pitää jaloissa.
Oma Äitienpäiväni alkoi yllätyksellä: Heräsin sikeästä unesta siihen, kun mieskolmikko seisoi sängyn vieressä lahjojen ja aamupalan kera ja sain heiltä kaikilta pusut :) Kerrankin pääsivät yllättämään minut täysin. Unenpöpperöisen äidin herääminen meni tietysti videolle... ja se kaivetaan varmasti sopivan tilaisuuden tullen esiin.
Pienempi poikanen tiedusteli kuluvalla viikolla lempiväriäni ja oli kovin huolestunut, kun sanoin, etten oikein keltaisesta tykkää, syy huolestumiseen selvisi tänään. Ihania lahjoja ja huolella tehty.
Eilinen harmaa sadepäivä on muuttunut vallan toiseksi, aurinko killottaa pilvettömällä taivaalla. Luulenpa, että päiväni kuluu melko pitkälti pihalla rapsutteluhommissa linnunlaulelua kuunnellen :)


3 kommenttia:

  1. Ihanaa äitien päivää! Varmasti lämpöiset sukat mummelille. Sanoppa hänelle että ostaa magnesiumia niin loppuu suonenveto. ;-) t. Tupsu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...