Mökkisukat

Minulla oli pääsiäisen aikaan mökillä jännät paikat, kun lankakerä hupeni hupenemistaan ja sukan kärkeen oli vielä matkaa. Neuloin sukkia 2-kertaisella langalla ja toinen keristä olikin ilmeisen vajaa. Suunnittelin jo tekeväni kärjen pelkästään toisella värillä, mutta lopulta lanka riitti juuri ja juuri, ja keväänvihreät sukat olivat valmiit!
Neuloin sukat 2-kertaisella langalla, nelosen puikoilla. 
Langat olivat tällä kertaa Drops Fabel print (542) ja Svarta Fåret Frost (621). Näitä sekoittamalla syntyi keväisen vihreät sukat.
Sukat on neulottu samaan tapaan kuin edellisen pompsukan oranssit sukat. Lankaa kului 88 g. 
Teki mieli vihreitä sukkia ja sellaiset sain.
Ajelimme perjantaina Pörrin kanssa Mummin ja Ukin luokse mökille pääsiäisen viettoon, muu perhe, siis miesväki, meni toiseen mummolaan. Aurinko helli ja lämmitti. 
Järvi oli vielä jäässä, mutta rannat olivat jo sulat. Pörri saattoi jo heitellä kiviä veteen. Eno kävi vielä potkurin kanssa järvellä (!) etsimässä suurta haukea, jota ei kuitenkaan tällä kertaa löytynyt.
Minä kävin hakemassa joka päivä lisäenergiaa mesäteiltä. Tieltä nousi paljon ruskeaoransseja perhosia lentoon. Mitähän lajia ne olivat ja mitä ravintoa näin aikaisin keväällä itselleen löytävät?
Uppuroin myös metsäpolulla, jota on kesäsin hauska kulkea, nyt se oli vähän haastavampaa, sillä hankiaisen kanssa oli vähän niin ja näin.
Joku oli kävellyt samaista polkua vastapäivään, koitin astella samoja jalanjälkiä pitkin. Se oli kuitenkin melko vaikeaa, sillä kyseisellä henkilöllä oli ollut pidemmät jalat ja vastapäivään kävellessäni jouduin askeltamaan jalkaterät sisään päin. Melko koomista ja vaikeaa. Eiköhän se ole parasta, että kukin tekee itse omat jalanjälkensä.
Metsässä solisi pieni puro, sen äärellä asuu varmasti maahisia.
Mutta varmuudella metsässä asuu laumoittain hirviä, sillä he olivat jättäneet polulle paljon pieniä suklaamunia.
Auringonlaskut olivat upeita.
Eikä vain yhtenä iltana, vaan joka ilta.
Aurinko maalasi koko taivaan vaalean punertavaksi.
Mutta kun tulimme eilen takaisin kotiin, satoi meillä vettä. Ja lunta on edelleen vaikka muille jakaa. Tänään ei enää sada, mutta ulkona on todella kolea ja ei-houkutteleva ilma. Taidanpa käyttää tämän päivän siivoamiseen... Ja ulkoilemme illemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Loput(tomat) lankahamstraukset