Pitkä neuletakki kaksinkertaisesta Drops Fabelista

Poikanen tiedusteli muutama viikko takaperin, että kuinka kauan sinä olet tätä jo tehnyt? En enää muista, koska aloitin, olen välissä tehnyt pienempiä nopeampia töitä, mutta tadaaa: Nyt se on valmis!
Eilen myöhään aloin yhdistellä kappaleita toisiinsa... aina klo 12:40 asti;) ja tänä aamuna satoi vettä, joten jatkoin lankojen päättelyä ja yhdistelyä. Käväisin välillä tupperi-bileissä ja sen jälkeen ompelin 2 viimeistä nappia.
Seuraavaksi meinaan lähteä kartanolle kitkemään rikkaruohoja. Ne ovat ihme kyllä selvinneet hienosti viime talvesta, toisin kuin kaikki perennat:( 

Mutta takaisin tähän takkiin:
Lanka: Drops Fabel sini/ruskea 521 & mustavalko-mix 905
Puikot: nro5, metallinen
Langankulutus: 657 g
Koko: M
Malli: noudatin kerrankin aika lailla Dropsin ohjetta (taskut jätin pois ja muuta pientä): Linkki Dropsin ohjeeseen
Kuvassa puettuna hengariin, mutta sopii minulle myös:)
 

Yhdistelen kappaleet aina oikealta puolelta, sauma aika huomaamaton, myös tässä, missä kavenneltu
Neulepintaa heti valmistumisen jälkeen


4 kommenttia:

 1. Kiva neuletakki ja hienosti olet saanut kappaleet yhdistettyä! Dropsin fabel on kyllä ihanaa lankaa, oma tilaus varmaan saapuu ensi viikolla :)))

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Fabel on pehmunen lanka neuloa ja ei kutita. Mukavia neulomushetkiä sinne!

  VastaaPoista
 3. Tää on ihana! Oon itekin tehnyt saman takin, kolmena kappaleena (joka tytölle omat). Yks on valmis ja ollut käytössä, kaks on kokoon kursimista vaille valmiit. T. Mammukka Neulomosta

  VastaaPoista
 4. Onnellisia tyttöjä kaikki kolme, kun Mammukka kutoo heille ihania takkeja! Tämä on minusta kiva ja hyvinistuva malli. Mikäs tätä on kutoessa.. ja väriyhdistelmiä riittää:)

  VastaaPoista

SNY - toukokuu