Sweet Winter Poncho by Drops Design

Ponchon kuvioita oli ihan mahdottoman mukava neuloa, niin mukava, että melkeinpä toivoi, että ne eivät loppuisi ollenkaan. Tämä siitäkin huolimatta, että poncho neulottiin 2-kertaisella langalla ja se antoi kirjoneuleelle omat pikku haasteensa. Ponchon neulomissuunta oli ylhäältä alas ja lopuksi neulottiin vielä pikkuruiset hihat pitämään myös ranteet lämpiminä. Huomaattekos, miten hyvin tämä mätsäilee uusiin pyminihousuihini ja miten ystävällisesti mieheni on jättänyt pääni kuvaamatta ja keskittynyt vain oleelliseen eli tähän ponchoon:)
Neuleesta tuli kuohkea ja kevyt, painoa vain 189 g! Suloinen tämä todellakin on, mutta tuskinpa kuitenkaan mikään talveen sopiva ulkoiluponcho, vaikka koitin sille vähän parvekkeella opettaa, miltä tuntuu olla tuulen riepoteltavana. Eihän se raukka siitä tykännyt. En minäkään.
Malli: Sweet Winter Poncho by DROPS Design
Lanka:  DROPS BRUSHED ALPACA SILK 03 harmaa, 01 luonnonvalkoinen, 08 kanerva, 02 vaaleanharmaa
Puikot: 5 1/2 ja 6
Langankulutus: 189 g
Valokuvissa poncho suoraan puikoilta päässeenä, missään kostean pyyhkeen välissä en sitä nyt joutanut tai siis viitsinyt alkaa somistaa.

7 kommenttia:

 1. Kiitos:) Itselle tuli mieleen, että josko tuon kanervan korvaisi sinisellä, niin olisi vieläkin talvisempi ja kauniimpi, ehkä.

  VastaaPoista
 2. Oi ihana! Ja tosiaan jos kanervan korvaisi hennon turkoosin sinisellä niin voihan oi miten se sitten olisi vielä talvisempi. Sit tulisi ihan mieleen mun lempi lasten leffa Frozen. ;) t. Tupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo leffa pitää varmaan katsoa poikasten kanssa, Wikipedian mukaan juonenkäänteitä ei ainakaan puutu:)

   Poista
  2. Se Frozen leffa on niihin hyvä. Moneen kertaan ollaan jo katsottu ja aina vaan sen katsoo uudelleen. Ja musiikki siinä on kans ihan mahtava.

   Poista
 3. Kaunis, tulee mieleen herttaiset norjalaisneuleet (ehkä harmaan ja valkoisen yhdistelmä saa sen aikaan). Kanerva somistaa tosi nätisti, eikä yhtään haittaa vaikka ei olekaan niin talvinen neule. Upeaa kädentyötä :]

  VastaaPoista

SNY - toukokuu