Kaksivärinen patenttineulemyssykkä

Kaksivärinen patenttineulemyssykkä vaati pääsyä puikoille ja sinne sen helposti päästinkin. Olen tehnyt aikaisemminkin vastaavanlaisen myssykän, joten jo kokemuksesta tiesin, miten kiva kaksiväristä patenttineuletta on neuloa ja miten nopeasti myssy valmistuu, kunhan aikaa neulomiseen vaan jostain löytyy. Tuo aika oli tosin tällä kertaa vähän hakusessa ja halusin aivan kamalasti neuloa, siis ihan älyttömästi teki mieli neuloa, mutta Pörri-vauva oli rintarepussa, joten en oikein voinut. Paitsi että neuloin kuitenkin, nimittäin pöydän vieressä seisten ja kädet vähän sivuttain, koska rintareppu nukkuvine matkustajineen oli vähän tiellä :) Vähän hankalaahan se oli, mutta koitan kasvattaa käsiäni ja kaulaani semmoiset 10 cm pidemmiksi, niin sitten alkaa paremmin ja nopeammin sujua.


Pienempi Poikanen saapui jo 12 maissa koulusta kotiin, sopivasti pipomalliksi siis. Menimme samantien portaille tihkusateeseen kuvaushommiin. Tämä pipomalli on paitsi ylisöpö, myös siitä hyvä, että tekee näitä mallintöitä ilmaiseksi, kun taas vanhemmalle pipomallille pitää yleensä maksaa euron kuvauspalkkio. Nuoremmasta pipomallista saa kuvia ottaa vain kaksi. Otin kolme ja yksi onnistui.
Joku kaveri oli leikannut Poikasen hihaan koulussa saksilla vekin, sitä emme kuvanneet.
Malli: Nina by Drops Design
Lanka: Drops Nepal kuninkaansininen 6790 ja vaaleanharmaa 0500
Koko: L/XL
Puikot: 5
Langankulutus: 93 g
Ohjeen mukaan olisi yksi kerä molempia värejä pitänyt olla riittävästi, mutta kavennusten aikoihin jouduin aloittamaan vähän toista sinistä kerää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta itää