Rakastunut keijukainen piirtelee taas sydämiään

Rakastunut keijukainen piirtelee sydämiään nyt myös sukkasissa, mutta jos koitat ottaa sen kiinni, niin se pyrähtää lentoon ja katoaa.
Keijukainen on aivan samainen, joka piirteli sydämiään myös näissä ja näissä lapasissa. Sitä en tiedä, mitä tai ketä hän rakastaa, mutta sydämiä on paljon. Kärhöä hän ainakin rakastaa.
Ja näitä kukkasia.
Sukat valmistuivat jo jokunen aika sitten, mutta ajattelin kirjoitella näihin myös ohjeen, ainakin suomeksi, ja sen tekemiseen ei ole riittänyt oikein aikaa ja vireystasoa. Eilen illalla aloin sitä naputella vain huomatakseni, että kaavion uusimmat päivitykset olivat kadonneet jonnekin excelistä ja jouduin tekemään ne uudestaan printatun paperin ja siihen tuherrettujen muutosten perusteella. Harmittava takaisku. Muutenkin on vähän epävarma olo siitä, onko ohjeessa mitään tolkkua, koska aika vähillä unilla nykyisin kuljen, kun Pörri tekee urakalla hampaitaan. Toivottavasti ohjeessa ei ole virheitä...
Kun kysyin poikaselta, mikä kuva sukassa on, oli vastaus "kärpänen" ja sitten "itikka".
Malli: Rakastunut keijukainen, oma
Lanka: Novita Nalle 044 ja 539
Puikot: 3
Langankulutus: pohjaväri 62 g ja kuvioväri 80 g, yhteensä 142 g.
 <3

10 kommenttia:

 1. Ihastuttavat! Keijukainen on aivan hurmaava, ja värivalinta taas ihan napakymppi <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos, lämmittää mieltä, kun muutkin tykkäävät :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen näitä sukkia tekemässä mutta löytämässäni ohjeessa on jotain väärin. Jalkapöydän sydämet eivät sijoitu oikein. Harmittaa, malli on aivan ihana ja olen yrittänyt sitä itsekin korjailla, mutta tuloksetta. Onkohan tästä ohjeesta tulossa se korjattu versio ja milloin? - Hanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui ja kääk ja apuva!!! Miten sydämet eivät sijoitu oikein? Olen ohjeen ottanut pois, mutta syy siihen on se, että minulla on ollut pitkään tarkoituksena kääntää se enkuksi ja laittaa sitten muiden ohjeiden tavoin maksulliseksi. Laittaisitko minulle vaikka yksityisviestiä vasemmalla olevasta palkista ja mielellään kuvien kera, niin selviää tämä ongelma.

   Poista
  2. Katsoin tuon ohjeen läpi ja on siinä todellakin paranneltavaa, se on enemmän muistiinpanot minulle kuin ohje jollekin toiselle. Tuossa ei ole selostettu moniakaan asioita sanallisesti kuten pohjekavennukset, miten kantapää käännetään, kaikki kavennukset piirrän nykyisin toisin jne. Nykyiset ohjeet ovat monta sivua pitkiä, tässä ekassa olen onnistunut tiivistämään sanallisen antini yhteen sivuun :( Eli onhan tuo ehdottomasti kirjoitettava selkeämmäksi. Mutta sydämien sijoittumisongelma kiinnostaa edelleen, että mikä niissä mättää?

   Poista
  3. löysin vain yhteydenottolomakkeeen, laitoin viestiä sitä kautta. Yritän saada kuvan toimitettua jotenkin :)

   Poista

Uutta itää