Kolmannet jämäräsärit

Taisin jäädä vähän koukkuun näihin jämäräsäreihin, sillä neuloin kolmet putkeen. Viimeisin pari syntyi näistä pallukoista.
Neuloin resorin ja jälkikäteen neulotun kantapään Veikan ruususta, muuten sukka syntyi vuorotellen Veikan Polkka -langan kahta sävyä: todella pinkkiä ja ihanaa vaaleanpunasävyistä. Yhteen sukkaan meni kaksi pikkukerää pinkkiä ja lisäksi piti laittaa vaaleaa raitalankaa. Vaaleampisävyinen Polkka riitti hyvin toiseksi väriksi.
 Vaalea Polkka oli sitä vanhaa erää, ihana kiilto langassa, ja tämä sävy on niin minun lemppari!
Neuloin nämäkin sukat KnitPron Cubicseilla. Tykkäsin kovasti neuloa niillä. Harmi vain, että yksi puikoista sanoi sopimuksen irti vikan sukan kärkikavennuksien kohdalla. Puupuikot eivät taida sittenkään sopia minulle. Tämä on jo toinen mäsäksi mennyt puikko tänä keväänä, katkaisin jo yhden Luotolaiseen, pusero on nyt kesätauolla. Voisin tietysti ostaa yhden paketin cubicseja lisää, jolloin minulla olisi varapuikkoja, mikäli vielä katkeaa... tai sitten tikuttelen sellaisilla, jotka kestävät menossa mukana ja enempi vääntöäkin. Siinäpä miettimistä.
Melko kuumilta tuntuvat nämä sukat näin kesällä, olen hipsutellut aivan paljasjaloin, vain öisin on villasukille ollut käyttöä.
Aloitin yhdet toiset sukat jo, mutta taidan siirtyä nyt välillä virkkaamaan, joku vähän päälle 40 palaa pitäisi vielä virkkailla, ainakin. Että tulisi edes jonkinkokoinen peitto. Ei millekään Pörrin pehmolelulle sopiva.
Olisi pitänyt räpsiä kuvat päiväsaikaan, että olisi värit päässeet oikealla tavalla hehkumaan. Meinaa olla vähän pimeitä nämä yöt jo, syksy saapuu? Kohta se alkaa tehdä mieli neuloa vielä enemmän, jos mahdollista. Mutta nyt siis sitä virkkausta, ehkä. Pitäisi.
Malli: Jämäräsäri omaan jalkaan
Lanka: Veikan jämäkeriä
Puikot: KnitPro Cubics 3,5
Langankulutus: 160 g

5 kommenttia:

  1. Ihanat räsärisukat pitkillä varsilla, tosi kauniit värit!

    VastaaPoista
  2. Kylläpä onkin ihanan värikkäitä jämälankasukkia, kaikki kolme.

    VastaaPoista
  3. Upeat värisommitelmat räsäreissä :) T: Saukkis

    VastaaPoista
  4. Kiitos, räsärit yllättävät aina kauniisti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Vihtaranta KAL - 1/14 Mökkitie