Räsäribingo 2

Räsäribingo oli niin hauskaa, että ei muuta kuin uudet kerät tarjolle, ja bingotyttö Muffi bingoilemaan minulle seuraavat räsärit puikoille.


Tällä kertaa tarjolla oli kuusi erilaista raitalankaa, josta kaksi ensiksi valittua pääsisi sukkiin. 


Seuraavat kuvat on otettu kuvakaappauksena videolta, joten hieman suttuiselta näyttää. Karvainen bingotyttö lähestyy kohdetta, jännitys tiivistyy. 


Valintatilanne oli todella nopea, paljon nopeampi kuin minulla, jos olisin joutunut valitsemaan, mitkä värit yhdistän sukiksi. 


Ensimmäinen valinta on Novita 7 Veljestä Raita sävy 974 eli Morsiuskaari.


Seuraavaksi nenä lähestyi Novita 7 Veljestä Multiraita sävyä 858, Värjäri.


Se on sitten siinä. Seuraavat Räsärit tulisivat olemaan Morsiuskaari-Värjäri.


Sitten vain 56 silmukalla räsäreitä puuhaamaan.


Ja aika ihanaa väriraitaa näistä keristä syntyi.


Joulupukin säkkiin tipahti yksi pari lisää, kukahan mun miehistäni nämä saa..?


Kaivoin eilen kynttilät esiin. Täällä oli aivan hirmuinen ukonilma. Olimme viettämässä Waltikan Venetsialaisia, kun se hyökyi päälle. Siis tässä kohtaa, missä asumme, ei yleensä tule ukkonen aivan päälle, ellei se sitten ole järkyttävän laaja. Kastuimme sadetakeista huolimatta aivan kokonaan, vettä tuli aivan kaatamalla, ja todellakin sata salamaa iski tulta, kun kiiruhdimme festareilta kotiin. Pippalot keskeytyivät, luonnonvoimille ei mitään mahda. Jäi Kaija Koo näkemättä tällä kertaa.

Bingotyttö tarkasteli vielä valmiiden sukkien tilanteen, että mitenkäs Neuloja onnistui hänen suunnitelmansa toteuttamaan.


Malli: Vanuttuneen Villasukan Räsäribingo eli räsärit lemmikin valitsemista keristä
Lanka: Novita 7 Veljestä Raita sävy 974 eli Morsiuskaari, Novita 7 Veljestä Multiraita sävyä 858, Värjäri
Puikot: 3.5
Langankulutus: 123 g
Koko: 44/45
Seuraava räsäribingo on jo pyöräytetty...

8 kommenttia:

  1. Oli se tosi ukonilma, katselimme komeaa salamointia hervantalaisen kerrrostalon parvekkeelta ja joku tutkaili salamatutkaa netistä. Ihan randomeista raitalangoista näkyy tosiaan tulevan upeita sukkia. Noin voisi yhdistellä jämälankojakin. T Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pimeä yö, ja se salamointi, hieno elämys! Ja sieltä ylhäältä varmasti upeaa katsella. Toki siinä kohtaa, kun kiiruhdimme kotiin, ja salamaa seurasi heti jyrähdys perään, ei ollut aikaa ihasteluun. Mutta, kotosalla, kuivat vaatteet päällä, ja villasukat jaloissa <3

      Poista
  2. Hienot sukat. Ovatko nuo kerros = yksi raita, väri? Miten teet yhden kerroksen värinvaihdon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä, minun räsäreissä on aina yksi kerros värillään, ja sitten vaihto. Värinvaihtokohta on minulla keskellä takana ja jalkapohjassa. Niin, miten vaihdan värin... hmmm... otan vain sen toisen langan käyttöön :D En ole siis oikein edes ajatellut asiaa, että tekisin jotain erityistä. Mutta nyt kun kysäisit, niin tarkastelin värinvaihtokohtaa, ja ei jää mitään vaihdosta tai pykältämystä näkyviin. Voisin ehkä laittaa seuraavaan räsäribingosukkaan saumasta ja vaihdosta kuvaa.

      Poista
  3. Muffilla on ihan selvästi värisilmää, hyvin passaa värit näissäkin yhteen. Olen tehnyt räsäreitä mutta alan vain kutomaan siitä mistä lankakerä alkaa, ja toista sukkaa välillä kerän toisesta päästä. Mutta oliko niin että sinä haluatkin saada sukista samanlaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, minä yleensä yritän tehdä samanlaiset, aina en ihan siihen pääse. Purkamaan en kuitenkaan ala, vaan tyydyn kohtalooni. Laitan yleensä ainakin toisen langoista kulkemaan samalla rytmillä molemmissa sukissa, mieluiten molemmat. Tosin Räsäribingon ensimmäisessä parissa en mätsännyt lankoja millään tavalla, ja ihan hyvät tuli silläkin tapaa. Räsäreissä näemmä kaikki käy, ja hyvät tulee <3

      Poista
  4. Muffi on jo niin tottunut bingohommaansa, että osaa heti tarttua tehtävään. Hyvä Muffi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Räsäribingo 3