Nyt on imelää

Ihan niin imelää, että siirappi litisee varpaiden välissä. Ei tämä lanka verkkokaupan ruudussa tältä näyttänyt vai muuttuiko maku alle viikossa? Päätin neuloa imelyyden samantien pois. Onneksi poistin ostoskorista sen toisen kerän samaa väriä, joka siellä alunperin oli ja tuhottavana oli vain yksi kerä. Tuohon alempaan sukkaan osui värit muuten aivan kauniisti, mutta kantapään pinkki pilaa kaiken, yök.
Laaduntarkkailija tutki valmiin sukan rakennetta todetakseen, voiko sukkia käyttää vai pitääkö ne lyödä samantien roskiin. Sain käyttöluvan, mutta ainoastaan öisin. Tai kun kukaan ei näe.
Malli: Oma perussukka ohuesta langasta
Lanka: Crazy Zauberball, väri 2254, 75 % Virgin Wool, 25 % Nylon, 420 m = 100 g
Puikot: KnitPro 3
Langankulutus: 63 g

Edellisten perussukkien lanka (Hot Socks Diamond) vie Zauberballista voiton 100-0. Saatan silti joskus Zauberballistakin jotain tehdä, mutta tällä hetkellä ei ole mitään hinkua hommailla sitä lisää kaappiin homehtumaan ja mätänemään.
Katsokaas nyt, tuossa alla on verkkokaupan kuva. Näkyykö siinä pinkkiä? Ei minustakaan, kovasti. Nooo, näitä sattuu...  Ja jämälangasta saa vielä Pörrille pienet sukat, kovin näyttää olevan tuon pinkin värin perään...

7 kommenttia:

 1. Onpa södet. Niin sukat kuin tuo laaduntarkkailijakin! Kun pienenä oppii, niin vanha taitaa.. vai miten se nyt menikään? Hyvää perjantaita!

  VastaaPoista
 2. Mulle tulee mieleen hattara tai vaahtokarkki noista sukista. Monta kertaa lanka näyttää kerallä ihan erilaiselta kuin valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä olisikin ollut osuva nimi näille sukille, vaahtokarkit tai hattara :)

   Poista
  2. Ja totta tuokin, että yllätyksiä joskus tulee, tällä kertaa epämukava ;)

   Poista
 3. Aivan ihanat sanoi tyttö 13 v. Joka on koko ikänsä ollut pinkki violetti persoona! :) Mikäs värinumero kyseisellä värillä on? Mulla on pari zauberballia kotona. Toinen on harmaa sininen ja toisessa limen ja turkoosin sävyjä. Aika ohutta neulottavaa se mielestäni on ja siksi vieläkin kesken vaikka aloitettu jo syksyllä. Pikku tarkastelija tykkää, kun tuosta vähän kasvaa niin kyllä sulla noita värejä alkaa enemmän kulua. :) t. Tupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä väri sopisi sitten 13 v:lle kuin nenä päähän. Värinumero on 2254, Lankamaailmasta hankittu aivan äskettäin. Muuten aivan ok väri, mutta tuo pinkki on liikaa... Katsotaan, mihin väreihin Pjörri tykästyy, toivottavasti monenlaisiin, niin ei ala tursuamaan joku tietty väri korvista ulos ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...