Ystävänpäiväarvontaa blogissa

Ystävänpäivä lähestyy, joten kaivelin valmiiden neuleiden laatikosta esiin ruusunpunaiset valepalmikkosukat. Sukat on valmistettu viime kesänä Lang Jawoll Magic -langasta ja ovat suurinpapiirtein kokoa 37/38.
Toinen vaihtoehtoinen voitto on Rakastunut keijukainen -lapaset. Lapaset on valmistettu Hjertegarn Alpaca Silk -langasta ja ovat kokoa naisen M.
Jos Sinusta tuntuu siltä, että näiden sukkasten tai lapasten tulisi päästä lämmittämään jalkojasi tai käsiäsi, niin jätä kommentti tämän blogitekstin kommenttikenttään (joko "sukat" tai "lapaset"). Virallinen arvonta tullaan suorittamaan 14.2. klo 12 jälkeen, siihen asti siis aikaa osallistua. Voittajan nimi julkistetaan tässä blogissa, jonka jälkeen voittaja voi ottaa minuun yhteyttä osoitetietoja varten (ja kertoakseen, kumman voiton haluaa) ja sukat tai lapaset pääsevät matkaan.
Arpaonnea!

Vaihtoehto1 eli sukat:

 Vaihtoehto2 eli lapaset:

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Päivitän tähän samaan tekstiin uunituoreen arvonnan tuloksen: Nakkisorminen Onnetar nosti kulhosta lapun, jossa luki "Pirjo". Joten josko voittaja kertoisi minulle osoitteensa vaikkapa vasemmalta löytyvän Yhteydenottolomakkeen avulla, niin laitetaan lapaset matkaan :)
Kiitokset kaikille osanottajille ja oikein mukavaa päivää <3

11 kommenttia:

 1. Kauniita molemmat, mutta lapaset tahtoisin, kun itselle tulee harvoin neulottua lapasia.

  VastaaPoista
 2. lapaset tahtoisin käsiä lämmittämään :) juurikin tuosta syystä kun lapasia harvemmin tulee tehtyä :)

  VastaaPoista
 3. Nina-äkkinäinen från Vanda9. helmikuuta 2016 klo 17.21

  Upeita. Erityisesti lapaset kiinnostaa.

  VastaaPoista
 4. Kauniita töitä molemmat, lapaset olisivat mieluiset käsiä lämmittämään. Sukatkin olisivat ihanat varpaita lämmittämään. Niitä osaa itsekin joitakin tehdä mutta taitavat kirjoneulolapaset . Oih huokaus ! <3 -Pirjo

  VastaaPoista
 5. Nuo ovat aivan ihania molemmat. En taida raaskia osallistua arvontaan, syystä että joku muu saa paremman mahdollisuuden saada sinun ihanan neuleen. Minä nautin niiden sukkien lämmöstä jotka sain sinulta synttäriksi. :) Mutta haluan toivottaa hyvää ystävänpäivää sinulle ja kaikille blogisi lukijoille! T.Tupsu

  VastaaPoista
 6. Sukat :) Ei ole omaa kokoa, mutta lahjoittaisin ne eräälle pienen pojan äidille jalkoja lämmittämään.

  VastaaPoista
 7. Arvonta on suoritettu! Nakkisorminen Onnetar nosti kulhosta lapun, jossa luki "Pirjo". Kertoisitko minulle osoitteesi vaikkapa vasemmalta löytyvän Yhteydenottolomakkeen avulla, niin laitetaan lapaset matkaan :)
  Kiitokset kaikille osanottajille ja oikein mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
 8. :) Täällä on joku joka on tavattoman onnellinen -Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osoite tuli perille, lapaset ovat parin päivän sisällä uudessa kodissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...