Valentine's KAL Socks - kirjoneulepolvisukat Nallesta

Facebook-ryhmässä oli neulottu jo hyvän aikaa Valentine's KAL -sukkia, kun minä vasta sain niistä haisun ja laitoin sukat alulle. Muu porukka oli jo menossa yhtä päivitystä vaille nilkassa ja minä etsin kuumeisesti, ja turhaan, punaista Nalle-lankaa lähikaupasta. Olisin niin kovasti halunnut neuloa punavalkoiset sukat. Tein sitten vaihtoehtoisilla väreillä.


Oikeastaan oli hyväkin juttu, että lähdin kirimään toisia kiinni, sillä sain neuloa omaan vauhtiin, eikä tarvinnut odotella päivityksiä. Päivitykset tulivat 3x viikossa, joten sain jalkapöydän kohdalla muut kiinni ja sitten mentiin muutama kuvio hissuksiin nautiskellen... ja sitten piinaisesti odotellen uutta päivitystä.

Olin siinä luulossa, että eilen olisi läsähtänyt vihonviimeinen päivitys eli kärkikavennukset, mutta tulikin vielä yksi mallikerta isojalkaisille. Ja minä olin lopettanut oman sukkani neulomisen jo pikkasta vaille edellisen mallikerran loppuun. Odottaminen ei sovi minulla, en mitenkään olisi jaksanut venttailla enää maanantaihin, jolloin kärkikavennukset tullaan julkaisemaan, joten tein omat sukkani valmiiksi leveällä nauhakavennuksella. Maanantaina meinaan tsekkailla, minkälainen kavennus sukkiin olisi oikeasti pitänyt tehdä :)
Malli: Valentine's KAL, design by Pirjo Iivonen
Lanka: Novita Nalle ruskea 009 ja valkoinen 010
Puikot: Metalliset 3
Langankulutus: 134 g
Malli on kaunis, joten ne punavalkoiset pitää varmasti vielä joskus tehdä...

4 kommenttia:

 1. Oi onpa tosiaan ihanat! Onko tuohon olemassa sellainen "ruutupiirros" ohje tuosta kuviosta jossain? Sinulle kyllä sopisi puna valkoiset ihanasti! Minä voisin tehdä itselleni turkoosi ruskeat. :) t. Tupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruutupiirrosta julkaistiin vähitellen siellä facebook-ryhmässä. Toivottavasti ohje tulisi myös Ravelryyn, niin olisi kaikkien halukkaiden saatavilla :)

   Poista
 2. Voi miten ihanat! Minä olen hurahtanut tuollaisiin tempauksiin, harmi etten tuota hoksannut. Mutta näitähän tulee lisää. Voisi tehdä itselle tuollaiset sukat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavasti valmistuvat sukat vaikkapa muiden neuleiden ohessa:)

   Poista

SNY - toukokuu