Jouluisemmat räsymattosukat

Tein joku hetki sitten sinisävyiset räsymattosukat ja niitä oli niin hauska tehdä tv:n ääressä ja lopputulos oli niin kaunis, että tein samanmoiset punasävyisinä. Kärki oli tarkoitus tehdä valkoisella kuten aikaisemmassakin parissa, mutta unohtui tuo värinvaihto, kun oli niin jänskä sarja menossa :)
Ei nämäkään varmaan viimeisiksi jää, sillä värivaihtoehtoja riittää. Mutta sitä mietin, että miksi teen polvipituisia sukkia, kun itse tykkäilen enempi pitää nilkkapituisia? Alkaa valmiiden neuleiden laatikko pursuilla aivan yli, mutta onpahan "lahjavarastoa" ja jokusen taidan laittaa hyväntekeväisyyskeräykseen.
Katsokaas, miten luonto alkaa vähän viheriöidä täällä enempi pohjoisemmassakin jo!
Malli: Oma polvisukka
Lanka: 7 Veljestä valkoinen 011 ja punaharmaasävyinen 861
Puikot: 3 1/2
Langankulutus: 163 g

6 kommenttia:

 1. Ihanat raidat.
  Heleää Helluntaita Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, ja heleitä kevätpäiviä Sinulle:)

   Poista
 2. Hienot kuten aina! Kiva että kesä vihertää jo sielläkin. Täällä on puikot olleet levossa, kun koko viikonloppu on pihalla pitänyt ahertaa. :) t. Tupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin pitäisi enemmän pihalla ahertaa, mutta neulominen ja metsälenkit vetäneet enemmän puoleensa. Valtavankokoiseksi kasvanutta juhannusruusua olen koittanut katseellani siirtää eri paikkaan, mutta ei se ole montaakaan millimetriä siirtynyt. Tarttee vissiin tarttua lapioon ja kaivaa se pois ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...