Juupas-eipäs Tour-de-Sock

Facebook, tuo pirullinen paikka, antoi minulle vinkin pian alkavasta Tour-de-Sockista. Ja siitä lähtien olen väitellyt itseni kanssa siitä, osallistuako vaiko ei. Miksi minun pitäisi mennä tähän hullutukseen mukaan? Juupastelut:
 • Hyvän asian puolesta tikuttelisit, rahat menisivät Lääkärit vailla rajoja -asian hyväksi.
 • Silti ei paljonkaan maksaisi.
 • Ja saisit osallistumalla 6 sukkamallia.
 • Voisit osallistua ihan hupimielessä vaan, vaikka niin, että kunhan sukkapari valmistuisi 9 päivässä, niin ihan ok, voittoa ei tarvitsisi tavoitella.
 • Voisit haastaa itsesi neulomaan aivan uudenlaisia sukkia. Mahdollisesti jotain uutta tekniikkaakin sinulle.
 • Ja ohjeet englanniksi, vähän lisää haastetta kehiin.
Eipästelyt:
 • Meinaatko, että ihan hupimielessä vaan neuloisit, mitään kiirettä ja painetta ei sitten tulisi, ei? Että yhtään kilpailuhenkinen et sitten olisi?
 • Edelliseen liittyen sinulla on pian ryömivä->konttaava tenava, hänkö sitten ryömisi ja konttaisi nopeasti ja sinä vaan neuloisit, nopeasti?
 • Lisäksi sinulla on kaksi kouluikäistä poikaa, kodinhoito ja piha, sekä paljon reissaava mies, se neulominen siinä sivussa, nopeasti, onnistuu, niinhän?
 • Ja tykkäisit neuloa prikulleen ohjeiden mukaan, kas ohjeiden muuttelu on kiellettyä tässä. Ja sitä ohjeiden mukaan neulomista on sitten 6x peräjälkeen, sekin ihan jeeskö?
 • Mietippä, montako toisen suunnittelemaa sukkamallia olet toteuttanut, prikulleen, mietippä. Ja katsoppa kirjahyllyn suuntaan, sielläpä niitä riittää ja netti pullollaan. 
 • Niin, mietippä kuule toisen ja kolmannenkin kerran, ennenkuin kiinnität itsesi 6x9 päiväksi tähän kohellukseen. Mietippä...

4 kommenttia:

 1. Siinäpä mietiskelyä riittää. �� Entäpä jos tekisit tuolla aikaa mitä ks. tapahtumaan menee muutamat oman mallin mukaiset sukat. Ei ainakaan silloin hermot kiristyisi vaan voisi rauhassa neuloa mieluista kuten neulomisen tarkoitus onkin. �� Tsemppiä mietitään! T.Tupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä olisi yksi vaihtoehto myöskin. Ja täysin samaa mieltä siitä, että neulomisen tulee olla rentoa hommelia ilman aikatauluja :)

   Poista
 2. Onpa sinulla "ongelma". Itse jään tuon tunteen jälkimäisen osalta eli aikataulut vievät käsityön tekemisen ilon. Kun aikataulu on vapaa ja fiilispohjalta voi tehdä, niin silloin tulee hyvä... MUTTA kyllä minäkin kerran vielä tuolle Tourillekin aion osallistua. Tällä kommentilla en tainnut kyllä sinua yhtään auttaa... sorry :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin, kyllähän se alkaa työltä maistua, jos mukaan astuu aikataulu ja kiire. Toisaalta houkuttaa ajatus haastaa/pakottaa itsensä tekemään/oppimaan jotain uutta. Luulisin, että tällä normaalilla neulomistyylilläni ehtisin etapit saavuttaa ja minulle olisi aivan sama, miten loppupeleissä sijoitun. Kun ei tässä elämäntilanteessa kannata edes haaveilla mistään tosissaan kisailusta :) Jaa, tänään näytän kallistuvan taas osallistumisen puolelle :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...