Lisää täytettä Joulupukin säkkiin

Näpläsin viimeksi tonttujen apurina eräille tyttösille villasukat, mutta lopputulos jäi niin pahasti kaivelemaan, että oli pakko tehdä vielä yksi pari. Näin tyttöset tulevat saamaan enempi samanlaiset sukat ja aikaisemmin tekemäni raidalliset sukat jäävät odottelemaan Pörrin jalan kasvua. Uuden parin lanka on jälleen kerran Mellanraggin sävy Karhunvatukankukka ja Kirsikanroosa. Monisävyinen kerä olikin sitten aika lailla siinä, mutta Kirsikanroosasta voi vielä kantalappuja yms. tehdä.
Tässä vielä molemmat sukkaset ennen paketointia.
Ihastuin Mellanraggiin niin paljon, että täydensin varastoja muutamilla kerillä, koska Black Fridayn johdosta halavemmalla sain. Jännä juttu, että ensin langat lojuivat minulla varastossa vaikka kuinka kauan, eikä minulla ollut mitään hinkua edes kokeilla niitä, ja nyt olen ihan fani, saatava lisää :)
Malli: Oma perussukka pieneen jalkaan, tehty samaan tapaan kuin nämä
Lanka: Järbo Mellanraggi Karhunvatukankukka 28331 ja Kirsikanroosa 28214
Puikot: Knitpro Zing 3
Langankulutus: 65 g

Sitten vielä yhdet, isommat sukat, Elmerin jalkaan. Nämä eivät meinanneet valmistua millään, johtunee joustinneuleen neulomisesta, se on minulle ihan myrkkyä. Halusin kuitenkin kokeilla joustinta Elmerin sukkiin, koska en ole vielä tähän päivään mennessä onnistunut tekemään hänelle istuvia sukkia, sen verran omituinen on miehen jalka muodoltaan.
Olen neulonut näitä samalla, kun katsomme Elmerin kanssa sarjoja Netflixistä. Sukkien saaja on niin tottunut siihen, että neulon koko ajan jotain, ettei varmaan edes älynnyt huomata, että tulossa on isompi sukka ja mahdollisesti hänelle. Veikkaan, ettei blogianikaan juuri seuraile, joten taputellaanpa kuva tämän tunnustuksen alle.
Lankana on seiskaveikan raitakerä, jonka jäljitin syksyn 2010 värikartalle. Piti oikein lähteä selailemaan vanhoja karttoja, koska lanka tuntui aivan pehmoiselle nykyveikkoihin verrattuna. Lankoja kauhoessa osui käteen vieläkin pehmoisempi Veikka, ihan luxus-kerä. Se on harmaasävyinen Polkka, väri 859. Kunhan raaskin sen käyttää, niin jäljitän senkin syntyvuoden, veikkaan, ettei ole ihan viime vuosina tupsahtanut tehtaasta ulos.

Malli: Koko 45 Elmerin jalkaan, 56 silmukkaa
Lanka: Novita 7 Veljestä Raita 896, kantalappu & kärki luonnonvalkoisella Veikalla
Puikot: 3 1/2
Langankulutus: 123 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...