Viimeiset pakettiin

Neuloin tänä vuonna villasukat vain tässä samassa möksässä asusteleville, mutta siitä huolimatta jäi neulomukset viimetippaan, tänään valmistuivat sukat pienimmälle ja aikaisemmin tällä viikolla isoimmalle lapselle. Ja koska pienin ei vielä Pukista mitään ymmärrä, kuvasin sukat jaloissa ennen pakettiin kääräisyä. Vähän haastavaahan se oli jatkuvasti liikkeessä olevien jalkojen kanssa.
Sukat on neulottu Dropsin Karismasta ja kuviot valittu kirjasta Fair Islen neulemallit, kuviot 65, 103 ja 79. Huomasin vasta 1. sukan neulottuani, että varren 1. kuviossa on virhe, se ei ole symmetrinen. Luulin ensin, että olen tohkeissani neulonut väärin, mutta olenkin seurannut kuviota pilkulleen, siitä vain puuttuu se yksi pilkku tai siis tummalla neulottava silmukka. Mutta näillä mennään eli nukutaan päikyt vaunuissa.
Malli: Oma sukka n. 1-vuotiaan jalkaan, kuviot kirjasta Fair Islen neulemallit
Lanka: Drops Karisma 19 ja 40
Puikot: KnitPro Zing 3 1/2
Langankulutus: 57 g
Silmukoita: Resori ja kaksi ekaa kuviota 40, sitten 36
Sukan mitat: Varren pituus 13 cm, terän pituus 13 cm, sukan leveys 8,5 cm

Isoimman Poikasen jalkaan neuloin sukat vielä samalla tavalla kuin olisin itselleni neulonut, paitsi että neuloin terästä jo pidemmän. Tästä eteenpäin pitää alkaa tehdä sekä leveämpiä, että pidempiä sukkia, sen verran hessuhopolainen on Poikasen jalka.
Lankana on seiskaveikan Raita ja Nostalgia. Meinasin alunperin tehdä vuorotellen molemmilla väreillä yhden kerroksen, mutta tein vahingossa heti alkuun Raidalla kaksi kerrosta ja en sitä vähääkään viitsinyt purkaa (!) vaan annoin mennä samalla tapaan eteenpäin.
Malli: Oma perussukka
Lanka: Novita 7 Veljestä Raita 834 ja Nostalgia 090
Puikot: 3 1/2
Langankulutus: 99 g
Silmukoita: 44
Sukan mitat: Varren pituus 16 cm, terän pituus 23,5 cm, leveys 10 cm.

Minulla on vielä yhdet sukat kesken ja kun ne valmistuvat, meinaan ottaa telkunkatseluneuleeksi sukkia, mutta valita vain sellaisia lankoja, joita en ole koskaan ennen neulonut, tulee sillä tavalla vähän vaihtelua tähän hommeliin.

4 kommenttia:

  1. Vihreä Raita-Veikka on yksi parhaista väriyhdistelmistä - nimenomaan jonkn toisen langan kanssa neulottuna. Kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin, että kuinkahan kivat tuosta tulisi luonnonvalkoiseen yhdistettynä, vihreää lankaa mahtoi jäädä vielä toiseenkin pariin :)

      Poista

SNY - toukokuu