Öisen blogihiipparin sukat

Outo, öinen, blogihiippari täällä koittaa esitellä tuotoksiaan puutteellisin välinein: Mies otti ja lähti reissuun ja vei kamerani mennessään, minun pitää koittaa selviytyä miten kuten parhaaksi näen. Otin siis viikon vanhan Huihai Honorin tärräävään käteeni ja räpsin yöllisiä kuvia juuri päätellyistä paksuista Big Fabel -sukista. En ymmärrä, miten kamera tarkentaa, mutta varmuudella ei ainakaan samalla tavalla kuin entisen luurini kamera. Pakko käyttää tämä yöllinen hiipparointiaika niinkin tarkkaan, etten edes sukkia käsitellyt ennen epäselvien kuvien ottoa. Tässä on kuulkaas tipu poikineenkin ihmeissään, että mitäs kummaa täällä tapahtuu. 
Tämän alkuvuoden teemana on ollut kaivella esiin lankoja, joista en ole koskaan mitään neulonut ja kokeilla ne pois. Kauan ovat nämäkin isot faabelit ehtineet odotella laatikossaan. Oikeastaan niinkin kauan, ettei Drops enää viitsi valmistaa kyseistä lankaa ja jos joku sitä kovasti haluaa vielä ostaa, niin nyt kipinkapin ostoksille, näkyi olevan ainakin Tapsalla poistolangoissa eli TARJOUKSESSA, halavalla, juu knou. Vähänkös tuo pistää meikäläistäkin mietityttämään, että pitäisikö, vai eikö pitäisi, tilata muuan kerä. Minulla on vielä kaksi täyttä kerää jäljellä, eri väriä tietysti. Sitten ei ole, jos en tilaa. Siis tilaanko vai enkö tilaan, kas siinäpä pulma.
On khyllä mukavantuntuiset sukat jaloissa. Nelosen puikoilla kilkuttelin 54 silmukalla ensin 13 cm 4o2n. Sitten neuloin kaikki nurjat nurin yhteen. Vedin yhden kerroksen ihan muuten vaan oikein ja seuraavalla kerroksella kavensin vielä 4 silmukkaa pois, jäi 41 silmukkaa. Sitten oikeeta, kunnes varsi oli jotain 24 cm pitkä. Tein vahvistetun kantapään 21 silmukalla ja kiilakaventelin sitten silmukoita pois, kunnes jäljelle jäi 37 silmukkaa. Niillä sitten kiihdyttelin loppuun ja päätin koko hommelin leveällä nauhakavennuksella. On kivat, ei purista, ei kiristä. Mutta seuraavaan pariin (sitten joskus) muistan tehdä sellaisen muutoksen, että teen varren sileästä osasta vielä pidemmän ja neulon senkin 37 silmukalla. Sitten on justiin hyvät. 
Malli: Paksut sukat minulle
Lanka: Drops Big Fabel, 677
Puikot: Metalliset 4
Langankulutus: 150 g
Niin, se vielä piti kertoa, että ensimmäistä kertaa ikinä sattui sellaiset kerät, joissa väriraidat juoksivat päinvastaisiin suuntiin. Hetken aikaa piti purkaa toista kerää ja ihmetellä, ennenkuin hoksasin jekun ja älysin aloittaa toisen kerän sisältä. Ihan kamala hassuttelija tuo Dropsi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SNY - toukokuu