Hitchhiker Purolla

Puron Lehto pääsi kerältään huiviksi ja olen niin ihastunut sen väreihin, etten osaa sitä sanoiksi pukea. Siitäkin huolimatta, että en yleensä vihreästä ja keltaisesta välitä. Se on varmasti joku kevään kaipuu, joka tekee tepposiaan.
Menimme aamulla Pörrin kanssa joelle, tarkoitus oli kuvata huivi siellä taustanaan lukuisat joutsenet. Laskin, että heitä oli joella tänään peräti 17 heräilemässä uuteen päivään ja vielä vähän kohmeisia olivat pakkasyön jäljiltä. Me nautimme, Pörri istui pulkassa, aurinko killitti taivaalla, hanki kantoi, vesi solisi. Vaikka eihän me oikeasti kovinkaan pitkästi siellä kävelty, koska joki on tuossa aivan meidän nenien edessä. 
Nyt pitää laittaa tähän väliin aika monta kuvaa lempilinnuistani joutsenista. Olen aika tohkeissani aina, kun he täällä hetken viivähtävät.




Sitten takaisin siihen huiviin, jonka väri on ihana. Huivi on vipelletty ohjeella Hitchhiker, joka on helppo malli, sopii täydellisesti teeveeneuleeksi. Tämä on kai neljäs Hitchhiker minulle.
Kolme kerää lankaa riitti 23 hampaiseen huiviin. Huivista ei tullut mikään suuren suuri, mutta riittävän kokoinen, että sen saa kietaistua joutsenkaulansa ympärille. Nähtäväksi jää, millaiseksi huivi muuttuu käytön myötä.
Malli: Hitchhiker by Martina Behm
Lanka: Novita Puro, Lehto 839
Puikot: 6
Langankulutus: 144 g

1 kommentti:

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Vihtaranta KAL - 2/14 Mökki