Waiting for a Kiss

Päätin kirjoittaa koon 38 sukkaohjeen Gjestal Maijalle, joten laitoin 3. suudelman odotuksen tulemaan. Olen jo aikaisemmin tehnyt nämä sukat paksummasta Villestä ja pienenpänä kokona Maijasta.
Valitsin nyt pohjaväriksi hieman haasteellisen vaalean hiekan ja kuvioväriksi viininpunaisen. Vaalea tausta ja tumma kuvioväri ovat siinä mielessä vaikeita, että pitkien langanjuoksujen langankierrot meinaavat jäädä turhan paljon näkyviin. Mutta jäljestä tuli melko siisti, kun pidin ensin sukkia kostean pyyhkeen välissä yön yli ja sukkien kuivuttua vielä höyrytin ne.
Juuri valmistuneina sukat näyttivät tältä:
Suudelmaa on nyt odotettu kolmen sukkaparin verran, joten alkaa tämä odottelu jo kovastikin riittää minulle. Olisiko seuraavaksi jo pusun aika?
Ja olisipa minulla täällä joku sukkamalli, että voisin kuvat sukat jonkun toisen jalassa.
Yritin yhtenä päivänä neuloa parvekkeella, mutta kesäkuu oli niin tuulinen ja kyseinen päivä erityisesti, joten piti peruuttaa nopeasti sisälle :)
Malli: Waiting for a Kiss, oma ohje ja saatavilla Ravelryssä
Lanka: Gjestal Maija 253 & 221
Langankulutus: pohjaväri 120 g, kuvioväri 68 g
Puikot: KnitPro 3


1 kommentti:

  1. Just leaving this comment also here: This pattern is currently unavailable and not for sale, similarly to my other patterns in Ravelry. But who knows, maybe some day I will put those for sale again as well as the other patterns I have designed, but not published, yet :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Vihtaranta KAL - 1/14 Mökkitie