Ylläripylläri kirjoneulesukkamahdollisuus

Heinäkuu pyörähti käyntiin ja Vaunuttunut Villasukka lähtee sen mukana kesälomalle ja palailee elokuun puolella. Neuleet eivät kuitenkaan jää tauolle, joten elokuussa on useita päivityksiä luvassa :)
Sitten: Mieleeni juolahti sellainen ajatus, että jospa sinä ehdottaisit minulle nimeä seuraaviksi sukiksi, minä suunnittelisin ja neuloisin ne mittatilaustyönä juuri sinulle. Eli sinä saat sukat, minä ohjeen. Sukan nimen tulisi olla sellainen, että se laittaa kuvia päähäni ja puikot soimaan. Nimi voisi olla yksi sana, lause tai vaikkapa pieni runo. Suomeksi tai englanniksi.

Nimiehdotuksen lisäksi tarvitsen jalan tai jalkaasi sopivan sukan mitat: Jalkapohjan pituus ja ympärys jalkapöydän kohdalla (kiilakavennusten jälkeen, mutta ennen kärkikavennuksia). Jalan ympärys nilkan kohdalla, pohkeen ympärys, polven alapuolen ympärys. Pituus nilkasta polven alapuolelle. Helpointa olisi, jos sinulla olisi joku valmis kirjoneulesukka, joka sopii jalkaasi ja annat mitat siitä. Kirjoneulehan ei paljon veny, niin siinä ei kauheasti ole pelivaraa.
Ja muista laittaa nimimerkki tai mieluummin yhteystiedot, että saan sinut kiinni, kun sukat joskus valmistuvat!

Esimerkki:
"Missing you". Jalan mittoja: pituus 24 cm, ympärys 21 cm. Sääri: pituus 35 cm, ympärys nilkka-pohje-polven alapuoli 19-32-31 cm. Marjuska   (Vertailun vuoksi: Jalkaani sopii kirjoneulesukka, jonka mitat ovat nämä: Sukan terän pituus 24 cm, leveys 10 cm. Varsi pituus 35-38 cm, sukan leveys nilkka-pohje-polven alapuoli 10-14tai15-14tai15 cm.

Saapas nähdä, tuleeko minulle yhtään ehdotusta, mutta jos tulee, valitsen sen, joka sytyttää :)
Ja muistakaa, ettei tämä ole hätäisen emännän hommia, laitan sukat alulle joskus elokuussa ja saatan nysvätä suunniteluvaiheen + neulomisen kanssa jopa kuukauden.
Ja sitten kierros pihalla ennen ukkosta ja ihanaa heinäkuuta kaikille!!!


7 kommenttia:

 1. Viirenkympin villitys. ��. Jalan pit 23. Ymp 22.Sääri 33. 19-34-32. Nilkka-pohje-polven alta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska ehdotus, tulee mieleen kaksikin kuvaa, toinen toiseen sukkaan ja toinen toiseen. Ei tarvitsisi neuloa kahta samanlaista sukkaa. En kuitenkaan meinaa ottaa tätä nytten työn alle, mutta voi olla, että joskus myöhemmin talvella... ehkäpä... Ja jos toteutuu, niin sukat sitten sinulle.

   Poista
 2. Sunflower dream :) Ois min lempikukkaa, jota oli hääkimppukin täynnä viime elokuussa. Mitat ilmoitan jos onni suosii! ;) Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tärppää, vaikka päätä edemmäksi ei asia ole vielä edennyt, eikä etene vähään aikaan (jonossa kaksi muuta kirjoneulesukkaa). Mutta laittaisitkos minulle nyt niitä sukkamittoja yms. tietoja vaikka viestillä, niin myöhemmin syksyllä Sunflower Dream on totta... :)

   Poista
 3. Hyvä, hyvä, ehdotuksia on jo tullut, kiitos :) Ja lisää saa myös ehdottaa, jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 4. Ehdotanpa minäkin jotain. Lempikukkani on kielo ja lempi lintutilanne pöllö. Ja ne lemppari värit turkoosi, vaalean harmaa ja luonnonvalkoinen. Ja jalan mitat taidat tietääkin;) t. Tupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupsu-serkkuseni, tämä laitetaan korvan taakse talteen.. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...