Remember

Kyllä vain, ihan ehdottomasti! Tänä vuonna päädyin tekemään tossut, sillä Äitimuori pitää joko virkattuja tai neulottuja tossuja, ei koskaan villasukkia, päivisin. Itse asiassa, kun nyt ajattelen, niin en ole koskaan nähnyt hänen pitävän villasukkia sisätiloissa jaloissaan. 
Löysin kivan ohjeen Dropsin sivuilta nimeltään Remember. Osuva nimi monin tavoin, ja tossuja neuloessani tuli monenmoisia muistoja mieleen... Ja anteeksi vaan Äitimuori, mutta vähän singutin toista tossua jalassani, jotta syntyisi edes pieni käsitys siitä, miltä näyttää. Tein tossut koossa 35-37, koska saajalla on pikkuinen jalka. Ja itse asiassa tein tossuista hieman lyhyemmät vielä, pituus 20 cm. Ja niin vain sinkuu minunkin jalkaani ilman mitään ongelmia. Ja palautui takaisin mittohinsa myös :D
Tossut olisi pitänyt ohjeen mukaan neuloa 2-kertaisella Drops Big Delight -langalla, mutta minulla ei justiin sitä ollutkaan, joten neuloin sukat 2-kertaisella Järbo Happy -langalla, passasi ohjeeseen aivan hyvin. 
Yleensä, kun neulon räsärimaista pintaa, aloitan langat siitä kohdin, missä väri vaihtuu. Näin on jotain toivoa saada samanlaiset sukat. Mutta nyt jostain syystä vain loin silmukat ja lähdin neulomaan ilman mitään valmisteluja. Eli toisen tossukan kohdalla piti vähän arpoa, mistä aloitan ja melko hyvin sitten sain täsmäämään, toisella yrittämällä. 
Ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille ja äitien lapsille ja lapsenlapsille <3

Malli: Dropsin sivuilta, Remember
Lanka: Järbo Happy (52120)
Puikot: 5 1/2
Koko: 35-37
Langankulutus: 82 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)