Olen lankahamsteri...

... ja kätköni vain kasvaa! Olen mukana SNY kevät 2019 -ringissä, joka pyörähti juuri käyntiin. Ja jo tänään sain ilmoituksen, että Salainen Neuleystäväni on laittanut minulle paketin tulemaan, joten tottakai pyörähdin illalla vielä Ärrällä hakemassa mysteeripaketin :) Ja sieltä paljastui kaikenlaista ihanaa, katsotaanpa näitä tarkemmin:
Ensinnäkin SNY3 oli ajatellut, että lankavarastoani pitää mitä pikimmiten kartuttaa, joten hän laittoi minulle vaaleanpunaista Muumien merinovillalankaa. SNY3 on selvästi käynyt tutkimassa lankakaaokseni seurantasivua ja huomannut, että tätä lankaa minulla ei ennestään ole. Ja salaisesti tiennyt, että tahtoisin testata. Kiitos, tästä tulee varmasti jotain kivaa joko minulle tai Pörrille.
Ja jotta Muumien ei tarvitse yksikseen olla, oli SNY3 laittanut niille seuraksi Blossom-sukkalankaa, jota en myöskään ennestään omista. 
Blossom tuntuu hyvältä käteen ja vahvuuskin on sopiva... Ja väri oikea namiskuukkeli! Tämä minun pitää varmaankin salaisesti neuloa, ettei Pörri tule jaolle ja halua lankaa omiin sukkiinsa...
Sitten jotain erittäin hyödyllistä, nimittäin villapesuainetta! Mistäpä tiesikin, että käytän juuri tätä merkkiä ja edellinen puteli on liki tyhjä. SNY3:lla täytyy olla kristallipallo...
Ja tänään, huomenna tai ylihuomenna olisi taas otollinen hetki kylvää kukansiemeniä. Ja, koska unohdin edellisenä h-hetkenä koko kylvöhommelin, niin voin kylvää nyt ne, jotka kuukausi takaperin meinasin kylvää. Ja tietenkin myös nämä asterit.
Ovat helppohoitoisia ja iloisia.
Ja jotta pystyisin pitämään riittävän energiatason yllä kaiken tämän neulomisen ja kaiken muun säätämisen aikana, on tietysti tärkeää syödä salaisesti suklaata ja kuivattuja hedelmiä. Ettei pökerry puikot kädessä tai jotain muuta vastaavaa. 
Sitten tuli vastaan jotain sellaista, jota silmät eivät ole koskaan missään havainneet, nimittäin hassunhauskan tupsukantekolaitteen. Tällekin löytyy kohderyhmä tästä taloudesta, nimittäin Elmeri ja pipoon iso tupsu... hehee. Eikun tietysti Pörri. Saattaa olla, että hän haluaisi ja osaisi jo itse tehdä tällä tupsukoita. Ja siihenhän menee taas mukavasti lankaa eli lankavarastoni hupenee... ja kenties saavuttaa jonkinlaisen tasapainotilan.. uuh.
Mutta osasia on niin paljon, että lähempi perehtyminen täytyy suorittaa ihan ajan kanssa. Mutta kyllä minä varmasti osaan tätä käyttää, kunhan ohjeet tavaan läpite.
Sitten tuli Lempisukat-sukkalehti, joka pitää sisällään juuri kaikkea sitä, mitä olen täällä uhonnut joku kaunis päivä tekeväni sukkarintamalla = sukat kärjestä alkaen & sukkien neulominen pyörönä.  Ja virkattuihin sukkiin, joita olen myös haaveillut tekeväni, vaikken ole mahtanut siitä täällä elämää pitää. Lehdessä on lisäksi sellaisia asioita, joista en ole tiennyt mitään, enkä vieläkään tiedä, ennenkuin paremmin tutkin, esim. sydänkantapää & vaiheittainen kantapää. 
Lehdessä on ohjeet myös hassuihin varvassukkiin, joista tulee mieleen eräs vuosien takainen koulutus työpaikalla: Minulla oli tuolloin jalassa varvassukat ja kun eräs silloinen kolleega huomasi asian, ei naurulle tulut loppua, siinä hekotettiin vedet silmissä ja porukalla, kouluttajaa myöten. 
Ja vink, vink, viluvarpainen serkkutyttö, jos luet tätä: Tällä ohjeella villasukat läpykkäisiin? :D
Tämä pitsineule näyttää sellaiselta, että olisi kiva ja näpsäkkä tehdä sukkiin.
SNY3 muistuttaa minua myös siitä, ettei pidä istua liian myöhään koneella bloggailemassa tai neulomassa, pitää ehtiä käydä myös iltapesulla. Sen aika alkaa olla todellakin viimeistään nyt, joten enköhän ota uuden pesulappuseni koekäyttöön. Kiitos ystäväiseni, tämä paketti oli ihanaisia yllätyksiä täynnä ja täydellinen piristys tähän päivään ja viikoiksi eteenpäin :)
Aurinkoisia kevättalven päiviä myös Sinulle! Ja koitan ottaa haastamasi asian haltuun...

12 kommenttia:

  1. Ihana paketti! Ja samaa pesuainetta löytyy täältäkin. :D Jos jämälankajemmojakin löytyy, niin mulla alkaa kohtapuoliin jämäsukkien yhteisneulonta Instassa ja Ravelryssa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole neulonut koko alkuvuonna ollenkaan kirjoneuletta, ei ole tehnyt yhtään mieli. Olen jo miettinyt, että onkohan kuinka vakava tila ja onko parannettavissa :D Pitää miettiä, olisiko sinun KALista parannuskeinoksi, mutta niin tai näin, niin ehdottomasti seurailen taustalla ja mukavaa kalistelua :)

      Poista
  2. Mukavaa, että pidit paketista. Itsekin käytän samaa villapesuainetta, joten otin riskin tuoksun kanssa. Meillä oli yllättäen kirjopesuaine lopussa, joten pitää palata pyykkiainekauppaan...
    T SNY3

    VastaaPoista
  3. Oletpas kivan paketin saanut! Ja hyödyllistä kaikki. Tuota juuri tuon väristä Blossom-lankaa ostin itse muutama viikko sitten Turun Lankamaailmasta, kun siellä päin tuli käytyä:)
    Kiitos myös, kun vierailit blogissanikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kaikki tulee tarpeeseen, ei nurkkia täyttämään:) Sinulla on kaunis blogi, vierailen varmasti säännöllisesti siellä..

      Poista
  4. Ihana paketti! Ja tää "viluvarpainen serkkutytyö" taitaa kipaista kauppaan hakemaan tuon lehden. :)T. Tupsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista sukista tuli samantien mieleen Tupsu... ja jostain villalangasta kenties kesäläpykässukat ;D

      Poista
  5. Lehti on kiva, piristävä ja uusia tuulia tarjoava. Blossomista saat ihan omenankukkasukat, arvelen. Onpa kiva kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin ja blossomista ihanat sukat... omiin jalkoihin...

      Poista
  6. Ooh, aivan ihanan paketin olet kyllä saanut <3. Minkä olen pistänyt merkille, niin aika useassa paketissa on löytynyt kyseinen lehti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana paketti. Kyseinen lehti osuu ja uppoaa meille kaikille neulootikoille :)

      Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Loput(tomat) lankahamstraukset