Puikot tyhjeni

Sain viimeisteltyä nämä kahdet lojuskelemaan jääneet sukat, nyt ei ole puikoilla mitään.
Sukat liittyvät FB-ryhmä Knitting Socks in Finland:in International Sock Swap 5 -tempaukseen. Aloitin vaihtoparilleni yhteensä neljät sukat, nämä kaksi, jotka nyt sain valmiiksi, ja Bonbon-sukat. Mutta vain yhdet kelpuutin matkaan, nimittäin Adlibris Sockista ja Novita Tähdestä neulotut PilikutSukat ovat saapuneet määränpäähänsä UK:hon:)
Itse sain nämä ihastuttavat sukat lahden toiselta puolelta, siis Ruotsista:
Kuvassa on vähän outo valotus, mutta sukat ovat kaikin puolin ihastuttavat ja olen ottanut ne heti käyttöön. Vaikka neulon sukkia solkenaan, on ihanaa saada jonkun toisen neulomat yllärisukat :)
Harmaa-punaiset sukat ovat oikeastaan Pilikkujen protoversio. Sukat on neulottu Pirta Sukkalangasta ja sukkien lopullinen koko on noin 39-40, joten näiden sijoituspaikka on sukkalaatikko, ja joku toistaiseksi tuntematon saaja. Lankaa sain kulumaan yhteensä 107 g. Pirta on pehmeämpää lankaa kuin Veikka tai Socki, joten hieman arveluttaa sukkien kestävyyspuoli. Minulla onkin toiset Pirta-sukat nyt koekäytössä, joten asialle aletaan saada selvyys lähitulevaisuudessa. 
Pinkit sukat on neulottu Adlibris Sockin ihanasta väristä B021 Popsicle pink. Sukkien lopullinen koko on 41 ja lankaa meni 107 g. Sukista tuli niin suuret, ettei ole mitään hajua, kenen jalkaan sopisivat, laitan siis sukkalaatikkoon odottamaan. Luulen ja toivon, että minulla on tätä väriä enemmänkin jemmassa, sillä tämä on niin tyttövärinen.

Nyt ei ehdi tämän enempää täällä jorista. Pitää vaihtaa kukkiin mullat ja kylvää edelleen kylvämättä olevat siemenet. Pitää tehdä muutamia tympeitä kotitöitä ja olisi suotavaa heittää lenkki räntäsateessa. Ja sitten, tänään, saan aloittaa uuden tai uusia käsitöitä, sillä puikoilla ei ole nyt mitään. Ajattelin laittaa alulle kesämekon Pörrille. Ja ehkä suunnitella jotain muutakin. Mutta voihan se olla, etten ehdi niin paljon kuin haluaisin, sillä tämä vapaapäivä huristaa vauhdilla iltaan.

3 kommenttia:

 1. Kaumiita sukkia kaikki ! Mukavaa viikomlopun jatkoa:)

  VastaaPoista
 2. Hienoja sukkia. Tyhjät puikot varmaan vaatii täytettä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos.
  Ja puikkoja on sittemmin täytetty ja tyhjennelty lisää...

  VastaaPoista

Marraskuu...