SNY-asioita vielä...

Ajattelin, että tämä SNY-kierros on jo taputeltu, mutta oma SNYni yllätti minut vielä kerran postilaatikkoon kolahtaneella paljastuksellaan. Kävi ilmi, että asumme naapurikunnissa: Jos kätemme olisivat hiukkasenkaan pidemmät, voisimme jo käsipäivää sanoa. 
Saukkis kirjoittelee blogissa Saukkiksen leipomuksia, käykäähän kurkkaamassa: kauniita kuvia, leipomuksia, sukkia, lisää sukkia, kukkiva päärynäpuu (!) miten-on-mahdollista??? Saukkis on viherpeukalo ja jauhopeukalo ja joillain sormilla ehtii myös neuloa. Ihanaa löytää uusi blogi luettavaksi :)
Osallistuin 1. kertaa Salainen Neuleystävä -rinkiin ja kokemus on ollut erittäin positiivinen! Ensinnäkin juuri siksi, että Saukkis laittoi minulle kuukausi toisensa perään paketteja, joiden sisältö oli yllättävä ja ihana. Aivan kuin hän olisi lukenut minua ja tiennyt, mistä pidän ja mistä en. Toisekseen olen joutunut ajattelemaan vähän muutakin kuin näitä ainaisia omia villasukkiani, koska saamani esitietojen perusteella omaa salaista pariani kiinnosti erittäinkin moninaiset asiat, toisaalta meillä oli myös yhteisiä kiinnostuksen kohteita, joihin ripustauduin. Annella ei ole blogia, mutta sain häneltä palautetta SNY-sivun kautta ja SNY-emolta, kiitos kaikista!
Kesäkuussa laitoin Annelle mm. osia keijupuutarhaan. Tämä oli minullakin ollut to-do-listalla, lähinnä Pörriä varten, joten hankin samalla osia omille keijuilleni, en vain ole ehtinyt keijuille kotia kasata. 
Toukokuussa tuskailin kierrätysteemaisen paketin kanssa ja päädyin kasaamaan pakettiin huovutetun vaatteen neulahuovutuksen pohjaksi ja siihen liittyviä materiaaleja. Laitoin mukaan myös useamman kerän Kotiväki-lankaa, koska Anne tykkää virkkaamisesta.
Huhtikuun paketti sisälsi mm. väritettävää kangasta ja kangastusseja ym. pientä osaa, sillä maaliskuun teema oli taikapallo + 10 pientä juttua. Vähän sovelsin, sillä Anne ei halunnut saada palloa :)
Maaliskuun paketissa timanttityö, lehti, neulottu panta yms.
Panta on neulottu Novitan Palmikkoneulepanta -ohjeella. Helppo ja nopsakin yhden illan työ. Panta neulotaan 5:n puikoilla ja lankaa kului 40 g
 Lankana Novita Alpaca Wool, tykkään :)
Muuten olen neulonut todella vähän: Olen suunnitellut yhdet sukat, kahdessa pohjekoossa, molempia kokoja on neulottuna yksi sukka, parit pitäisi vielä tikuttaa. Ja ohje kirjoitella. Sukkien esittelyaika on vasta joulukuussa, mutta ohje ja sukat pitäisi saada lähiaikoina valmiiksi. Olemme katsoneet viimeiset 5 iltaa HBO:lta Chernobyl-sarjaa, suosittelen! Viimeisinä iltoina en ole neulonut telkun ohessa mitään! En edes yksiä toisia jumittavia sukkia, jotka eivät tunnu valmistuvan millään. Elmeri jo luulee, että olen parantunut neuloosista ja tullut normaaliksi ihmiseksi, mutta ehkä minulla on vain poikkeuksellinen neulejumi päällä :)

2 kommenttia:

  1. Näin kesällä eivät neulepuikot näytä tarttuvan kiinni neuleisiin, yksi sukka on
    kulkenut talossa lopettamista vaille valmiina , parin neulomisesta ei aiettakaan.
    Se on vain nyt neulomiskiintiö täynnä kesäajaksi, mutta odotahan kun syksy tulee ja kaupan hylyillä houkuttavat syysväriset langat, jo alkaa tapahtua. Iloisen ihanaa heinäkuuta sinulle ja kotijoukoille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se taitaa mennä! Aurinkoista kesää myös sinulle!

      Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Vihtaranta KAL - 1/14 Mökkitie