Pyöreitä täyttäneelle

Piipahdin eräänä iltana lähikaupassa hakemassa pientä ruokatäydennystä. Kaupassa käydessä tulee aina kuljettua lankahyllyjen ohi, vaikkei mitään varsinaista ostotarvetta tai -aietta olisikaan. Silmiin osui tuolloin Veikan Multiraidan uudet värit tai ainakin minulle olivat uusia. Laitoin ostoskärryyn kaksi kerää sävyä Runoilija ja neuloin niistä miesten sukat lahjaksi.
Sukissa on 56 silmukkaa, varsi ja jalkapöytä on neulottu joustimella, jotta sukat istuisivat paremmin jalkaan. Neuloin sukkiin melko lyhyen varren, koska rupesi arveluttamaan, tuleeko varresta joustimesta huolimatta liian kapea. Varren pituus on reilu 13 cm ja jalkaterän mitta on 28 cm.
Sukkien kaveriksi hommasin suuren lasipurkin, jonka täytin kuivatuilla hedelmillä yms. naposteltavalla, josta tiedän saajan pitävän. Onnittelukorttiin piirsi Pörri sankarin kuvan, me muut kirjoitimme nimemme. 
En pystynyt osallistumaan itse juhlatilaisuuteen, mutta siellä oli kuulema ollut lämmin tunnelma. Sellainen juhla kuin sankarikin <3

Malli: Miesten sukka miehen jalkaan
Lanka: Novita 7 Veljestä Multiraita (808)
Puikot: 3 1/2
Langankulutus 124 g
Olipa mukava neuloa pitkästä aikaa ihan vaan perussukkaa. Ja vaikka en erityisen paljon tykkää tehdäkään isoa miehen koon sukkaa, niin nämä oli mukava valmistaa. 

4 kommenttia:

  1. Herttainen lahja, oikein sydämellä tehty ja kuvakin mukaan laitettu. Mahtoi saajan silmä kostua, ilosta, kun korttia luki ja sukkia jalkaansa sovitti. Annoit mainion lahjaidean meille kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mielestäni lahjan ei tarvitse olla kaunis, monesti pienempi ja ajatuksella tehty lämmittää jopa enemmän. Toivottavasti näin oli myös tässä tapauksessa :)

      Poista
  2. Hieno lahja, lasipurkki-idean ehkä varastan joskus.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Loput(tomat) lankahamstraukset