Mukulat KAL 14/14 - Villitulppaani

Nämä ovat kyllä niin värikkäitä, että! Mutta minne ovat kadonneet kaikki muut värit, ne punertavat, ja violetit? Vain keltaiset ovat pärjäilleet vuodesta toiseen.
Katse varpaisiin, neulotaan Mukuloiden viimeinen kukkanen, mitähän väriä sinulla kasvaa? 

Sukan pohjan pituutta kannattaa mittailla ja sovittaa sukkaa jalkaan viimeisen kukan jälkeen. Minulla on 38-koon jalka ja sukasta tulee sopiva minun jalkaani, taputeltuna n. 24 cm pitkä. Kärkikavennuksen osuus on n. 4,5 cm. Näin siis minun käsialallani. Jos tarvitset pidemmän sukan, neulo viimeisen kuvion jälkeen lisäkerroksia yksivärisellä, ennen kärkikavennuksia. Jos taas tarvitset pienemmän sukan, niin kärkikavennukset voi lopettaa aikaisemmin ja silmukoida kärjen umpeen.
Jos neulot kaavion mukaan, niin sinulle jää 10 silmukkaa. Vedä lanka niiden läpi ja päättele huolellisesti. Sittenhän se olisi aikamoinen muidenkin lankojen päättely edessä, ellet ole päätellyt lankoja sitä mukaan, kun olet neulonut. Minä en ole... ja ne viimevuotisetkin sukat pitäisi päätellä.
Eli katselemme minun valmiita sukkia sitten, kun olen ne saanut pääteltyä ja höyrytettyä ja kuvattua... Mutta sinä voit ihastella jo omiasi!
Kiitos kaikille kanssaneulojille, saisinpa minäkin nähdä, millaisia sukkia teillä valmistui! Ja kiitos kaikille muillekin seurailijoille :)

Sukan pohjan pituus on minulla tässä kohdin n. 19,5 cm.
Ja kärkikavennukset pidentävät sukkaa vielä n. 4,5 cm.

Saapas nähdä, näkyvätkö nämä kuvat teille vai jatkuuko eilinen kuvaongelma edelleen. Muutkin kertoivat Bloggerin hjelpin sivuilla samasta ongelmasta, joten en ollut ainoa.
Kuvat latautuivat ainakin normaalisti, joten jospa kaikki olisi taas ok :)

8 kommenttia:

  1. Kuvat näkyvät tänään ilman ongelmia! Ja kiitos ihanista kukkasukista, tämä oli hieno KAL kun jokaisessa pätkässä oli kerrottuna jotain omakohtaista taustaa päivän kukasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kuvaongelma ei toistunut viimeisenä KAL-päivänä, pikkusen pelotti etukäteen ;D Kiitos sinulle itsellesi, mukana olosta & kaunista kevättä :)

      Poista
  2. Kauniit sukat sain ohjeellasi:)) Menevät lahjaksi, teen ehkä vielä toisetkin....
    saan kukkia jalkoihini:)) Nyt sataa vettä, sulattaa noita lumikinoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumet joutavatkin sulaa jo pois, vesisateen myötä, jos eivät muuten ymmärrä kadota kevään tieltä. Niin, ne toisen parin väriskaalat voi suunnitella rauhassa, kun koko ohje tiedossa. Minä aloitin kolmannet...
      Aurinkoista kevättä ja kiitos sinulle :)

      Poista
  3. Kiitos ihanasta ohjeesta. Toinen sukka viimeistä kukkaa vaille.Tuli käsi niin kipeeksi,tulehdus. No,jatkan loppuun jahka paranen. Mukavaa kevättä ja kesää.t,seija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Toivottavasti käsi paranee nopeasti, eikä ala kenkkuilemaan pidemmästi. Kiitos ja erittäin mukavaa kevättä sinulle :)

      Poista
  4. Kiitos ihanasta ohjeesta, on mukava tehdä, kun saa ohjetta pätkän kerrallaan. Kuviot ovat todella kauniita. T: saukkis (saukkiksen leipomuksista)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että ohje oli sopivainen. Aurinkoisia kevätpäiviä Saukkikselle :)

      Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)