Miehelle: Hämärä Mökki-Juhannus & Saaristo

Kun en muutakaan keksinyt, niin neuloin miehelle kahdet sukat, lämmittämään pullukkajalkoja.

Neuloin ensin yhdet Räsärit sotkemalla Sockin Twilight sävyn Veikan Mökki-Juhannukseen. Neuloin sukat perinteisellä omalle miehelle sopivalla mallilla, 60 silmukkaa. Tuli aika iloiset sukat.

Ja, koska en saanut vielä tarpeekseni, kaivoin esiin Veikan 150 g kerän sävyssä Saaristo. Ja tein toisetkin sukat, hieman lyhyemmällä varrella vain. En muistakaan, koska olisin tehnyt raitasukat ihan suoraan kerältä vaan. 

Malli: Omalla ohjeella sukat Miehelle
Lanka: Punasävyiset Novita 7 Veljestä Mökki-Juhannus (824) & Adlibris Socki Twilight (B018), vihreäsävyiset Novita 7 Veljestä Saaristo (843)
Puikot: 3,5
Langankulutus: punasävyiset 137 g, vihreäsävyiset 135 g

Käsityörintamalla on ollut vähän laiskanpuoleista, mutta seuraavaksi ajattelin ehketi virkata...

2 kommenttia:

  1. Kivan ja raikkaan väriset sukat. Voisi laittaa Novitalle terveisiä, että eipä riitä miesten sukkaan 100 gramman kerä. Tuo Saaristo on kyllä osuva nimi; niin on saariston värit langasta. Melkein kuulee meren kohinan.

    VastaaPoista
  2. Raitasukissa on neulottuna iloa ja tarinoita, vaikka ne tulevatkin suoraan kerältä valmiina. Neulessa lankaan tarttuu hyviä, kauniita tunnelmia ja ajatuksia. Meren kohina ja metsän vihreys löytyy syúksita ja mitä ihanaa marjasatoa kera niittykukkien mahtaakaan olla toisessa parissa, vai onko se auringon laskun värejä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Vihtaranta KAL - 2/14 Mökki