Lapasten Missikisat - Kilpailijatar nro 1: Riva Grafiitti

Tervetuloa seuraamaan lapasten missikisoja. Otetaanpa pidemmittä puheitta sisään kilpailijatar nro 1, Riva Grafiitti.

Riva on pukeutunut pitkään vartaloa nuolevaan iltapukuun, joka ei todellakaan jätä mitään arvailujen varaan. Kaksivärinen puku on kudottu 1+1-tekniikalla ja on saanut vaikutteita Intiasta. 

Riva on tullut korvaamaan vuoden 2014 kilpailijatarta, Taika Woolia. Tämä menneiden vuosien sankaritar on omien sanojensa mukaan "kaikkensa antanut" ja "oman osuutensa tehnyt". On kieltämättä totta, että Taika Woolin elämä on ollut kovaa, hän on kantanut raskaita ruokakassia alati nälkäisille pojilleen ja puristanut autonrattia rystyset valkoisina. Tämä kaikki näkyy Woolissa. Päästämme siis Taika Woolin viettämään ansaittuja eläkepäiviään.

Pitkänhuiskea ja hoikka Riva tulee Vanuttuneen Villasukan tallista. Hän kertoo olevansa muutoin Taika Woolin kaltainen, mutta hänen päänsä ei kuulema ole kapeasti nauhakavenneltu, eikä leveästikään, vaan siltä väliltä, jättäen yhden väliin. Riva puhuu nyt vähän mystisesti, mutta ehkäpä tämä aukeaa asiaan vihkiytyneille. Riva kertoo myös, että hameosan reunus on leveämpi. Hän väittää myös olevansa erittäin paljon laadukkaampi kuin Taika Wool, mutta tämä menee kenties jo itsekehuskelun puolelle.

Riva kertoo intohimokseen lumienkeleiden tekemisen, tänä vuonna tähän harrastukseen onkin ollut hyvät mahdollisuudet. Hän myös toivoo pääsevänsä luontoon, ainakin leudompina päivinä, kovin kireästä pakkasesta tai kovasta tuulesta Riva ei pidä. Hän meinaa myös ottaa Taika Woolin askareet tunnollisesti hoitaakseen.

Niin, tässä on siis kilpailijatar nro 1, Riva Grafiitti. Mutta verhon takana odottaa jo seuraava kilpailijatar, otetaanpa hänet sisään...

Malli: Riva Grafiitti (Lapaset kahdella värillä ja intialaisella peukalolla)
Mekon lanka: Nalle (044) grafiitti, Gründl Hot Socks Riva (6)
Puikot: 3
Materiaalin kulutus: 67 g
Strategiset mitat: pituus 31 cm, leveys reilu 8 cm

9 kommenttia:

  1. Hyvät kisat ja kiitos ohjeesta. Otin sen talteen, niin katsotaan kuinka käy.

    VastaaPoista
  2. Hieno postaus mielenkiintoisesta aiheesta ♡ Ja miten upeat lapaset, vau!

    VastaaPoista
  3. Oi miten pitkä ja hoikka hän onkaan ja mikä upea puku.

    VastaaPoista
  4. Nämä ovat lämpimät lapset kuten tarkoituskin on. Mun lapaset ei ollut noin hienon väriset, mutta lensivät kuitenkin maailmalle jollekin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)