Vihtaranta KAL - Valmiit sukat - Kaksivärinen versio

Esittelyvuorossa ovat valmiit Vihtaranta-sukat ikään kuin mustavalkoisin valokuvamuisteloin. Sukissa on käytetty Novita Nallen sävyjä graffiti ja pellava. Tykkään itse kovasti molemmista sävyistä, ja ne sopivat hyvin yhteen. 









Tämä Vihtaranta-versio on neulottu pohjekoossa M eli 86 silmukkaa, joka antaa minun jaloilleni liian väljän sukan. Kun taas Nalle-kirjoneuleessa 74 silmukkaa on minulle hyvä, tein sillä silmukkamäärällä värikkään Vihtaranta-version. Ehkä pitää tehdä myös tällaiset kaksiväriset 74 silmukalla, tämä väritys miellyttää silmää.

Malli: Vihtaranta, oma malli lapsuuden kesistä
Lanka: Novita Nalle, Pellava (061) ja Graffiti (044)
Puikot: 3
Langankulutus: 193 g

10 kommenttia:

  1. Kauniit on sukat ja ihanan solakat sääret. Omissa punajuuren mallisissa voisivat näyttää hiukka koomisilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä on mentävä, jotka kukin oomma perintönä saaneet. Hyvin kuljettavat eteenpäin, olipa muoto mikä hyvänsä. Tosin polvisukissa joudumme kaikki ei-perusjalkamalliset säätämään.

      Poista
  2. Rantakivellä on kaunis sukkapari. Kyllä neuloisin tuollaiset sukat, mutta asiassa on yksi mutta, en ole niin harjaantunut neuloja, että saisin sukat aikaiseksi.
    Muuten sukkia valmistuu tasaista tahtia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hyvä, että sinullakin sukkia valmistuu tasaisesti, ne lämmittävät jalkoja ja mieltä, ja se on villasukan tärkein tehtävä <3

      Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Loput(tomat) lankahamstraukset