Pitsireunuksella koristellut perussukat

Päätin, että nytten tarttee tehdä villasukat jollain pienellä, vaan ei liian monimutkaisella piristyksellä, että sukkia pystyy neuloskelemaan katse jossain muualla kuin neuleessa.
Novita sukkalehdestä 2014 löytyikin kiva ohje ja vakaa aikomus oli toteuttaa se sellaisenaan. Vaan ei ollut kovinkaan iso yllätys minulle, ettei sukista kumminkaan aivan ohjeenmukaiset tulleet, sillä toteutin vain pitsireunuksen ja muu osa sukasta on hyväksihavaittua perus- eli tavissukkaa.


Nämä pimeät illat eivät ole räpsyttelijän paratiisi, väri muuttui kuvassa kovin hailakaksi, mutta on siis oikeassa elämässä vaaleahko turkoosi, luulisin...



Ohje: mukailtu "punaiset pitsisukat, r", Novita sukkalehti 2014
Lanka: 7 veljestä/329
Puikot: metalliset kotoisasti kilisevät 3 1/2
Silmukoita: Pitsireunus 48 ja sen jälkeen 44
Langankulutus: 106 g






3 kommenttia:

  1. Onko novitalta tullut uusi sukkalehti??? O.o en tiennyt eikä missään ole tullut vastaan?

    Ja sukat on kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tullut uutta lehteä, tämä on uusin, joka ilmestynyt, olisikohan ilmestynyt vuosi sitten tai jotain? ... enpä tarkalleen muista, kun tämä aika liitää niin vauhdilla. Lehdestä ei löydy pvm:ää, mutta kansi harmaasävyinen ja siinä seisoo nainen ruskeassa mekossa, valkoiset villasukat jaloissa.

      Poista
    2. Kuulostaa vuoden 2011(??) lehdeltä mistä on taidettu tehdä uusintapainos. Hitsi, ehtisin jo innostua, että olisivat tehneet kokonaan uuden :D

      Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Vihtaranta KAL - 2/14 Mökki