Söpöiset ja pehmoiset pullukkapalmikkosukat alpakasta

Exclusive Alpaca oli niin yli-ihanaa lankaa neuloa, että piti tehdä toisetkin sukat tästä samasta langasta heti perään. Tässä yhdistyy nyt kolme tosi mukavaa asiaa: villasukat, tämänhetkinen lempi-alpakkalanka ja kaikista mieluisin palmikko.

Tämä lanka on kyllä aivan uskomattoman ihana neuloa. Vähän niinkuin neuloituisi aivan itsestään. Neuloin välillä joitain muitakin keskeneräisiä neuleita (joita riittää:) esim. Maijaa ja Sisua ja ne molemmat tuntuivat tämän alpakan rinnalla aivan kovilta koppuroilta. Hankin aikoinaan 5 kerää tätä lankaa, nyt on jäljellä yksi täysi kerä ja 4 kerän loput, saisin noista varmaan vielä lapaset aikaiseksi.. ja sitten pitää hankkia tätä lankaa ehdottomasti lisää!
Pienet pullukat palmikot ovat uskomattoman söpököitä!
Lanka on melko ohutta, mutta sukista tulee uskomattoman lämpimät. Hetken kun pitää jaloissa, niin tuntuu että jalat aivan höyryää. Luin jostain, että alpaca-lanka olisi 5x lämpöisempää kuin tavallinen villalanka. Saattaa hyvinkin pitää paikkaansa.

Näitä sukkia en tosin raaski lattioilla puhki kuluttaa, vaan nämä menevät unisukkaosastolle. Pakko sanoa, että minulla on nyt jaloissa ihanimmat sukat, jotka olen koskaan tehnyt. Sekä ulkonäön, että mukavuuden kannalta.

Lanka: Hjertegarn Exclusive Alpaca/2100 (100 % Baby Alpaca, 26x34=10 cm)
Puikot: metalliset 3
Mallineule: Söpöjä pieniä pullukkapalmikoita
Silmukkamäärä: 60
Langankulutus: 80 g
Kaikki ylistyssanat on jo käytetty:)2 kommenttia:

  1. Aivan ihanta unisukat! Kun ne on jalassa, niin on ihan pakko nähdä suloisia unia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä luulen kans, että nämä jaloissa ei tarvitse mitään painajaisia katsella:)

      Poista

Kuinka tuhota kilo huopuvaa lankaa