Mustan kissan tango

 Toiset kissalapaset hyppäsivät puikoille... ja aikansa viivyttyään sieltä pois.

Valitsin tällä kertaa langaksi Hjertegarn Alpaca Silk:in, joka oli vielä kivempi lanka neuloa kuin viimekertainen Drops Alpaca. Molemmista langoista neuloen tuli kuitenkin aivan samankokoiset lapaset.
Myös puikot vaihtuivat bambuisiin ja aluksi tuntui siltä, kuin koittaisi coctail-tikuilla varoen neuloa, pelkäsin, että hengettömät puikot menevät poikki, mutta hyvin ne kestivät menossa ja vääntöäkin.
Neuloin välillä lapasia ja välillä luin aiheeseen sopivaa kirjaa:) Sain kirjan loppuun paljon ennen lapasia. Murhaaja oli juuri hän, kenen muistelinkin olevan, vaikka viimeisestä lukukerrasta on varmasti ainakin 15 vuotta aikaa:)Malli: Cat mittens by Jorid Linvik. Linkki verkkokauppaan, josta mallin voi ostaa: http://www.joridweb.com/butikk/shop.html
Lanka:  Hjertegarn Alpaca Silk (60% alpaca, 30% merino wool, 10% silk), 9130 & 500
Puikot: Bambuiset 2 1/2
Langankulutus: yhteensä 53 g
Kissalapasten neulomiseen ei vain kyllästy:) Seuraavaksi taas eri lanka kokeiltavaksi ja mallia pitänee hienoisesti muokata (jo nyt tein peukun pään erilailla)


2 kommenttia:

  1. Kauniit! Mistä langasta seuraavat? T. Tupsu

    VastaaPoista
  2. Ajattelin ainakin kokeilla, miten Exclusive Alpaca sopii tähän malliin. Mutta sitä ennen taidan tehdä ihan muita kujelmia:)

    VastaaPoista

Kuinka tuhota kilo huopuvaa lankaa