Regia 4-fädig -sukat (ykkösproto)

Sinistä väriterapiaa sinisiin hetkiin ja muutenkin. Kaksi kerää Regia Design Line -lankaa pääsivät elämään uutta elämäänsä meikäläisen sukkina. Siitäpä varmaan ovat huitsin iloisia.
Otin puikoille ensimmäistä kertaa ikinä Regia 4-fädig -lankaa ja silmukkamääräksi arvoin 60. Siitä sitten sukkaa tulemaan. Neuloin varren pituudeksi 19 cm, mutta lankaa olisi riittänyt pidempäänkin varteen, siksipä pitää tehdä kakkosproto tästä samaisesta langasta, vain eri sävy... ja josko sitten tulisi ihan perfecto sukka, minulle.
Kiitos Kaffe Fassett näistä väreistä. Olet varmaankin blogini lukija tai suorastaan seuraaja ja ymmärrät suomea, joten kiitokset menevät varmasti perille. Tiesitkös Kaffe, että meillä on täällä Suomessa nyt niin pimeää, että päivisin on abauttiarallaa 4 tunteroista aikaa kuvata luonnonvalossa oikeanlaiset värit?

Sukkien status muutama tunteroinen takaperin, jolloin toinen sukka lähti loppukiriin ja toinen lötkötti jo maalissa.
Malli: Omasta päästä, eipä tuohon onneksi paljon vaadita;)
Lanka: Regia Schachenmayr Design Line by Kaffe Fassett, 02904 (75% wool, 25% polyamide)
Puikot: 3:n metalliset sukkakilkuttimet
Langankulutus: 60 g
Ja sitten: Teen toisen parin vieläkin makoisammasta väristä ja varrelle 5-10 cm lisää mittaa. Mutta sitä en nyt osaa sanoa, että koska tämä tapahtuu. Sukan resepti on kuitenkin kirjattuna ruutuvihkoon, se muistaa minun puolestani.



6 kommenttia:

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)