Vain 30-hampainen Hitchhiker

Hitchhiker on ollut työlistallani jo ihan liian kauan, aina siitä lähtien, kun jossain käsityöblogissa joku esitteli siitä kuviaan ja olin aivan myyty! Sen jälkeen olen törmännyt siihen aina ja aina uudestaan ja tullut siihen lopputulemaan, että kaikilla muilla täytyy olla jo niin monta Hitchhikeria lipastonlaatikoissa, etteivät laatikot mahdu enää edes kiinni:) Oli siis korkea aika toteuttaa oma huivi.

Ohjeessa huivi on neulottu Wollmeise 100 % Merino wool -langasta, mutta eihän minulla sitä tietenkään ollut. Vaan koska olin juuri hommannut kaksi kerää Malabrigo Arroyo:ta, niin arvelin sen riittävän aivan hyvin. Ja olisihan se varmasti riittänytkin ihan täysimittaiseen huiviin, mutta kerät olivatkin eri sävyisiä ja se häiritsi minua niin paljon, että päätin tyytyä ennemmin pienempään huiviin, kun katsella värin vaihtumisraitaa. Kuvassa vaihdos ei näy ihan niin selvästi kuin oikeasti. Purin tuon toisensävyisen kohdan pois ja väärää sävyä on käytetty ainoastaan päättelykerroksessa.


Täysimittainen huivi olisi ollut 41-hampainen, minun pikkuriikkisellä on vain 30 hampia.


Malli: Hitchhiker (Shawlette), linkki: http://strickmich.frischetexte.de/shop-english/eshop-hitchhiker/
Lanka: Malabrigo Arroyo, 057 English Rose
Puikot: 3 1/2 pyöröt
Langankulutus: 108 g
Ja sitten lisää liftareita puikoille :) Ihan oivallinen neulomus telkunkatselun oheen...

2 kommenttia:

  1. Ooh! Ihana! Miten minä en oo tuollasesta kuullutkaan. Eli eipä ookkaan kaikilla noita laatikot täynnä. : ) Pitäsköhän minunkin tuommonen jossain ihmeen välissä neuloo. Toooosi ihana! T. Tupsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, yksinkertaisuudessaan kaunis malli ja tosiaan helppo neuloa, vaikka katse vaeltaa telkussa tai jossain muussa (liikkuvassa) kohteessa :)

      Poista

Kuinka tuhota kilo huopuvaa lankaa