Regia 4-fädig -sukat (kakkosproto)

Nonniin, toinen ja samalla viimeinen protokierros tästä langasta neulotuille sukille (omaan jalkaan) on valmis. Kun aikansa jaksaa puikkoja heilutella, niin se näköjään valmistuu nihkeämpikin sukka. Neuloin varmasti pitkän joululoman aikana itseni maitohapoille, kun edelleen niin takkuaa...
Tämä Regia Design Line by Kaffe Fassett -väri miellyttää jos mahdollista vieläkin enemmän silmää kuin edellinen ykkösproto. Eilen koitin vapaapäivänä viedä yhden valmiin sukan ulos kuvaan, että saisin värit näkyviin, vaan oli aamusta vielä niin harmaata, että aika ovelat värit tulivat.
Kaffe, kiitos taas näistä hienoista väreistä. Ihan ilolla maksan sinulle muutaman euron, ettei tarvitse itse sukkia raidoittaa.
Aloitin sukat 60 silmukalla, neuloin 15 krs 2o2n-joustinta, 15 krs sileää ja sitten kaventelin pohkeessa kaksi silmukkaa joka 5. krs pois kunnes jäljellä 48 silmukkaa. Sukkien varrella on pituutta reilut 27 cm. 

Malli: Omasta päästä koitettu tiristää omaan jalkaan sopivaksi :D Juuri hyvin sopiikin
Lanka: Regia Schachenmayr Design Line by Kaffe Fassett, 04482 (75% wool, 25% polyamide)
Puikot: 3 metalliset kiliseväiset
Langankulutus: 74 g
Tulos: Ohkaiset sukat jonkunmoisiin kippanakenkiin sopiviksi tai muuten vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...