Isot ja pikkaraiset sukat 2-kertaisesta Drops Fabelista

Olen pitkästä aikaa taas pystynyt heiluttelemaan puikkojakin, kun 1. kolmanneksen raskauspahoinvointi, hillitön väsy ja palelu on takana päin kuin myös liki kolme viikkoa kestänyt kamala lentsu. Olen nyt raskauden puolivälissä ja on aivan hyvä olo. Aikaa neulomiseen on kuitenkin ollut vain iltaisin telkun ääressä, joten töikseni valikoitui hyvin yksinkertaisia neuleita eli perussukkia.
Ensimmäisenä näpläsin Pörrille lämpöiset sukat. Ensimmäisen sukan jälkeen meinasin jättää toisen tekemättä, sillä minusta nämä ovat aivan liian leveät. Mutta jospa nämä menisivät ulkona vanutöppösten alla, loka-marraskuussa alkaa olla jo ihan kenkkuja kelejä.
Malli: Forrest by Drops Design
Koko: 15-17
Lanka: Drops Fabel, 100 luonnonvalkoinen & 903 keltainen/roosa
Puikot: koivuiset 4
Langankulutus: 32 g
Elmerin mielestä nämä ovat niin söpöt, että hän haluaisi laittaa ne autoon roikkumaan, vähän niinkuin nopat. Väri on edelleen unisex, emme vielä tiedä, onko Pörri tyttö vai poika.

Sitten suuremmista sukista: Elmeri on alkanut jostain syystä matkia minua ja ei muka saa unta, ellei jaloissa ole villasukat. Eihän tässä tilanteessa auta muu kuin alkaa tehdä Elmerillekin sukkia. Villasukkia kyllä on joitakin pareja, mutta miehet ovat sellaisia, että heillä on aina toinen sukka hukassa (ja välillä housut), joten ei mies muutamalla sukalla pärjää, jos iltaisin pitää sukat kylmiin jalkoihin löytää. Meidän pienempi poika on sivumennen sanoen tässäkin suhteessa aivan isänsä copy-paste: nukkuu harva se yö eriparisukat jaloissa, mutta ei tuosta piittaa vähääkään.
Olemme olleet yli 10 vuotta yhdessä ja nämä ovat 1. neulomani sukat hänelle, joulupukki on hoitanut tämän homman puolestani tähän saakka oikein hyvin. Sukista tuli kuitenkin aivan hyvin istuvat, koska onnekseni jalat eivät olleet neulomisen aikoihin reissussa vaan viereisessä nojatuolissa, joten saatoin sovittaa tekelettä välillä jalkaan. Malli on mukailtu Dropsin malli, mm. varsi on lyhyempi sun muuta, kun en jaksanut seurata ohjetta :)

Malli: Dusk by Drops Design (mukaillen)
Koko: 44/46
Lanka: Drops Fabel, 604 ocean view & 905 mustavalko-mix
Puikot: koivuiset 4
Langankulutus: 140 g
Tykkään tästä väriyhdistelmästä todella paljon. Pitää tehdä vielä toiset eli paranneltu versio ja kokeilla eri värejä myös.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...