Kesäloma alkoi :)

Kesäloma alkoi, eikä edes vesisade ja kolea keli latista mieltä :) Nyt on neljä viikkoa aikaa lomailla ja neuloskella ja tehdä vaikka mitä. Ja tänään pääsee rutistamaan taas kahta Poikasta, jotka ovat olleet mummoloimassa kaksi viikkoa.
Neulerintamalla ei ole mitään päivitettävää, pitkien sukkien toinen pari viipyilee edelleen puikoilla. Laitetaan siis jakoon ruusujen runsasta ja kaunista kukintaa:
Kempeleenruusun pienet pirteät kukat tuovat väriä pihaan. Kaksi pientä ruusuntainta on kasvanut valtavan korkeiksi ja ne haluavat levitä myös ympärilleen.


Nilsinruusu on niin sanomattoman puhtaan kaunis, että syrän sulaa. Tämäkin pensas tykkää ilmiselvästi kasvupaikastaan länsiseinustalla, sillä se on vallannut itselleen jo melkoisen alan.

Pienenpieni lumpalloheisi on aivan täynnä kukkia. Toiveissa on saada tämä kaunis pensas kasvamaan suureksi. Kasva pieni pensas, kasva...

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...