Eläimellisiä lapasmalleja - Jorid Linvikin Votteboka

Nyt on eläimellistä menoa, hain nimittäin eilen postista Joridin lapaskirjan ja se on menoa taas... Vaan kaikki alkoi siitä, kun menin Adlibrikseen etsimään aivan muuta kirjaa ja sieltä hyppäsikin silmiini tämä opus ja olin tilannut sen ennenkuin ehdin edes tajuta tehneeni niin. Sitten vain odottelemaan kirjaa saapuvaksi ja odotella totisesti sai tällä kertaa. Ja välissä ehti vuoden talviautonikin, joltain en-muista-miltä-vuodelta, alkaa temppuilla ja päätti ettei enää käynnisty ollenkaan, ei vaikka akkukin siihen vaihdettiin. No, se akunvaihto oli kans yhdenlainen paukkupakkaspäivän seikkailu Elmerille, mutta ei mennä siihen nyt. No, kumminkin sitten taas eilen auto yllättäin päättikin, että nyt oon levännyt tarpeeksi ja lähti hyrräämään ja minä hyppäsin oitis autoon ja kaasuttelin kirkolle kauppaan ja postiin. Muutoin olisin joutunut lähtemään Elmerin autolla, jolla en ole koskaan ajanut ja mitähän siitäkin olisi tullut. Varmaan ainakin sanomista.

Kirjassa on 45 lapasmallia, jotka odottavat toteuttamistaan. Tai ei ne kaikki onneksi odota, mutta ainakin Sydpolen ja Nordpolen ihan kauheasti. Ja mitäs nyt sitten, kun muutama sukkakin on jo jonossa, meneekö lapasilla etuiluksi nyt sitten?

Ja kaiken huipentuma on se, että kirjassa on malleja myös lapsille aina 0-vuotiaasta alkaen. Poikasethan eivät lapasia käsiinsä laita, heille on niitä aivan turha väkertää. Mutta Pörri-tyttönen laittaisi varmasti ilolla söpöiset eläinlapaset pieniin kätösiinsä. Onneksi on nyt pieni tyttö, jolle saa kaikenlaista kaunista laittaa.

Kyllä vain, monenlaista tumppua on kirjassa ja sopivia kaikenkokoisiin käsiin.

8 kommenttia:

 1. Voihan ihanuus mikä kirja! Ja eihän se ihanuus tuohon kirjaan lopu vaan ajattele sitä hetkee, kun pääsee nettilanka aleen valitsemaan lankoja noihin. :) t. Tupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehtinyt jo lankoja surffailla ja toisaalta olen katsellut omaa lankavarastoani sillä silmällä, että mitä voisin sieltä käyttää heti kohta nyt :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Ja paksu tukevalehtinen opus on, kyllä norjalaiset osaa :)

   Poista
 3. Ihana kirja! Minäkin tilasin itselleni joululahjaksi tuon kirjan. Nyt onkin ensimmäiset lapaset puikoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan paras joululahja! Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan, mitkä tumput ensimmäisenä olet loihtinut. Minulla vielä yksi työ kesken, vasta sitten pääsen lapasten kimppuun. Ja sitä ennen pitää noin 8 vaihtoehdosta osata päättää, mikä ensin... :)

   Poista
 4. Joulun toivelahja myös täällä. Ihania malleja ja kuvioita :) Sammakot hyppäsivät ekana sukkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosia ne sammakot ovat, aina hyppelemässä sinne ja tänne :)

   Poista

Uutta itää