Mietelmiä vuoden vaihteessa

Neulevuosi 2015 on historiaa ja vuosi 2016 on vielä aivan tuore, mitä sitten tuokin tullessaan...
Laskeskelin viime vuoden väkerrykset, ja jos oikein laskin, niin sain 46 erilaista työtä: lapasia, sukkia, huiveja, poncho, sormikkaita, myssyköitä, peittoja. Eli suurinpiirtein yksi työ per viikko ottaen huomioon alkuvuoden neulomattomuuden, kun en yksinkertaisesti voinut neuloa raskauspahoinvoinnin vuoksi.
Langankulutus oli viime vuonna 4726 g eli moninkertaisesti vähemmän kuin mitä uusia keriä on tähän talouteen kannettu. Neulomalla ei lankaa saa loppumaan, siihen tarvitaan jotain järeämpiä aseita kuten koiperhoset tai tori.fi. Mutta noita kumpaakaan en suunnittele käyttäväni. Onpahan varastoa, mistä kaivella keriä, kun on päästävä neulomaan heti...
Neulesuunnitelmia pursuilee vaikka muille jakaa, nähtäväksi jää, mitkä niistä mahtuvat toteutettavien joukkoon ja mitkä painuvat unholaan. Käsiä on kuitenkin vain kaksi ja elämään pitää mahtua muutakin kuin lankakerä ja puikot :)
Eräänä päivänä metsässä kävellessäni tuli mieleen, että voisikohan naavasta tehdä lankaa... en ole vielä kysynyt googlelta, mutta heti kohta meinaan kysäistä.. 
 Mukavaa vuotta 2016 kaikille, ollaan ihmisiksi ja nautiskellaan elämästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SNY - toukokuu