Kirjoneulemyssykkä ja -lapaset Novita Isoveljestä

Kun Novitan lehti paiskattiin reilu vuosi sitten postilootaan ja sen sieltä kaivoin esiin ja selasin läpi, pisti tämä yksi malli silmään ja ajattelin, että tuon voisi vaikka toteuttaakin. Meni kuitenkin reilu vuosi ennenkuin kaivoin lehden taas esiin ja valmistin neuleet.

Ohjeen värit ruskea, sinappi, harmaa ja valkoinen eivät olleet justiin mieluisat, joten vaihdoin värityksen enemmän silmääni miellyttäväksi. Olisinpa vaihtanut myös puikot puolta numeroa pienemmiksi. Noo, mahtuupa pipo päähän, vaikka kampaus luokkaa afro tai tosi säpäkkä permis. Ja tumppujen alle mahtuisi vaikka toisetkin tumput.

Loppuisivat nämä paukkupakkaset, että pääsisin koeajamaan tämän uuden setin, järkihän tässä lähtee, kun ei pääse ulos vaunuja pukkailemaan.
Malli: Kirjoneulepipo ja -lapaset, Novita syksy 2014
Lanka: Novita Isoveli, luonnonvalkoinen 010, meleerattu harmaa 043, vaaleanpunainen 501 ja graffiiti 044.
Puikot: Bambuiset sukkapuikot 6, virkkuukoukku 5
Langankulutus: Myssykkä 111 g, tumput 93 g, yhteensä 204 g
Tupsun jätin tekemättä, vaikka olisinkin tupsun kanssa tupsun verran pidempi tyttö.
Neuleen ehdottomasti mukavin osuus oli letittäminen ja se kenkuin langanpäiden päättely.

3 kommenttia:

  1. Lisäyksenä vielä se, että alkuperäisessä mallissa on lapasissa resori, mutta minä tein tumput kokonaan kirjoneuleena, kun tykkään enempi sellaisista.

    VastaaPoista
  2. Oletpa kivan värisen tehnyt! Voi kuvitella miten ihanasti nuo sopii sinulle. :) Minä tein vuosi sitten lahjaksi silloin 2 vuotiaalle kummipojalleni kans tuollaiset mutta siihen laitoin kahta sinistä ja valkeaa. Tosin kokoa piti hieman muokata. Tuo on kiva ohje. :) t. Tupsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nopsa valmistaa ja toimii jokaisen omilla lempiväreillä. Sini-valkoinen on raikas ja talvinen yhdistelmä, varmasti ihan omiaa pojalle.

      Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)