Kultaisen suudelman odotus

Suunnittelin ja neuloin Ville-vahvuiset Waiting for a Kiss -sukat viime kesänä, nyt synnytin niille pikkusisaruksen Maijasta. Keijukaisten väriksi valikoitui ihana keltainen graffitinharmaalla pohjalla. Värit olisi voinut laittaa toisinkin päin, mutta enpäs laittanut.
Sukat on neulottu pääosin öisin, klo 23-00, kun kaikki muut meillä jo halailevat tyynyjään ja kuorsailevat niin maan perusteellisesti. Useana yönä olen minäkin sitä noihin aikoihin tehnyt, päivät kun ovat melko tiiviitä nykyisin. Ei siis ihme, että sukkien valmistaminen kesti harvinaisen pitkään, peräti kuukauden. Itse asiassa viimeinen sukka oli eilen jalkaterää vaille valmis, kun otin sukan työn alle ja päätin, että nyt sille ei anneta muuta mahdollisuutta kuin valmistua. Ja eipä tuo kovasti laittanut hanttiin.
Sukka on neulottu Ville-sukan ohjetta mukaellen. Sukista tuli pienemmät kuin viime kesänä valmistunut isosisko. Varren pituus on 35 cm, leveys ylhäällä 13 cm ja alhaalla 10 cm. Terän pituus on 22,5 cm ja leveys 10 cm. Sukat on ajateltu sopivaksi koon 36/37 jalkaan.
Kirjoittelen Maija-vahvuiselle langalle oman ohjeen, joka tulee löytymään blogini Ohjeet-sivulta ja Ravelrystä.
Sukka on haastava neulottava, sillä se sisältää pitkiä langanjuoksuja ja tiivistä ohjeen vahtausta. Ei siis sovellu heikkohermoiselle eikä lyhytpinnaiselle :)
Näistä tulee juhlasukat eräälle ihastuttavalle ihmiselle, jos siis mahtuvat hänen jalkaansa... pitäisi mahtua... toivon niin...
Hänellä on ensi kesänä aivan erityinen syy juhlia <3
Malli: Waiting for a Kiss, oma ohje. Ohje tulee blogin Ohjeet-sivulle ja Ravelryyn kunhan ehdin naputella puhtaaksi
Koko: 36/37
Lanka: Gjestal Maija 218 & 227
Puikot: 3
Langankulutus: Yhteensä 162 g, josta kuvioväriä n. 57 g ja pohjaväriä 105 g

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat keijukaiset taas! (: En ole vielä ehtinyt yhtään keijuasi ottaa puikoille, mutta varmasti jonain päivänä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, keijut eivät karkaile mihinkään, joten vielä ehtii :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti jouduin poistamaan tästä yhden täysin asiattoman ja herjaavan kommentin. Aika uskomatonta, mitä jotkut ihmiset voivat anonyymisti sanoa :/

  VastaaPoista

SNY - toukokuu