Räsärit miehelle

Nämä sukat ovat kuikuilleet jo pari viikkoa valmiina ja odottaneet, että pääsisivät tänne näytille. Vaikka eipä näissä mitään erikoista näytettävää ole, nämä on vaan räsymattosukat eli räsärit tai voisi näitä kutsua vaikka Netflix-sukiksi, sillä ovat valmistuneet töllötyksen ohessa.
Sukkiin on sekoitettu Veikan valkoista, Polkkaa ja Raitaa. Kun ryhdyin sukkia tekemään, niin pähkäilin, että laitan raita-Veikan raidat täsmäämään, mutta en Polkkaa, koska ei se Polkka varmaan kovin paljon vaikuta lopputulokseen ja Polkan värien täsmäys on työlästä ja vaikeaa... Ja niin neuloin iloisesti sukan jos toisenkin ja kun sukat valmistuttuaan tapasivat toisensa, niin eihän se mennyt ollenkaan niin kuin fundeerasin. Polkka pirulainen loihti sukista aivan omanlaisensa ja on sekin ihan mahdollista, että olen neulonut samalla värillä useamman kuin yhden kierroksen. Mutta oikeastaan aika kivasti erilaiset, mutta jotenkin samanoloiset kuitenkin.
Mutta sitä en tajua, miksi valitsin aivan puhtaanvalkoisen tuonne sekaan, se suorastaan hohtaa, ainakin auringonpaisteessa. En voinut vastustaa paistetta, vaikka tiedänkin, että se ei ole eduksi kuville.
Langat ovat ihanan pehmeitä vanhoja veikkoja. Niin ihania, että toivoisin taas, että voisitte ruudun kautta vähän hiplata niitä.

Malli: Oma perussukka miehelle, koko 40
Lanka: Novita 7 Veljestä valkoinen 011, Polkka 859, Raita 102
Puikot: KnitPro Zing 3 1/2
Langankulutus: 131 g (valkoinen 38 g, Polkka 43 g, Raita 50 g)
Silmukoita: 52
Mittoja: Varren pituus 20 cm, leveys 11,5 cm. Terän pituus 25,5 cm, leveys 11,5 cm

2 kommenttia:

Uutta itää