Muutama sananen pisamista

"Ooooooh, minä kuolen sukupuuttoon", tuumasi Emo, kun luki Iltalehden artikkelia: Geeni uhkaa kadota: Punapäät historiaan. Niin, niin, Emo, ne sinun pisamasi eivät meinaa hyvää.

Muistat varmaan, kuinka sinun pisamiasi pienenä ihasteltiin: "Voi, miten ne ovat suloisia!" Ja myös: "Voi, ne sopivat sinulle niin hyvin!" Ja entäpä tämä: "Voi, ne ovat niin pirteitä!" Vaan sinäpä et silloin niitä juuri ihastellut ja sinun veljesi olivat sitä mieltä, että sinulla on tosi paljon teerenp...aa nenän päällä ja ollaksemme totuudenmukaisia, ei pelkästään siellä, vaan siellä ja täällä. Totta puhuaksemme, kävin juuri googlettamassa, miltä teeren jätös näyttää ja ei se juuri samalta näytä (Kuvia teeren jätöksistä). Ihmettelen suuresti, kuinka veljesi ovat läpäisseet metsästäjätutkinnon tai voihan olla, ettei siellä tarvitse tunnistaa tämmöisiä.

Sinun poikasista ainakin toinen on perinyt sinulta paitsi sinun taitavat kädet, luovan mielen, älykkyyden, naurun, matemaattisen huippulahjakkuuden ja muunkin, niin myös pisamat. Ja Emo, kuulen sinun monesti huudahtavan: "Voi, ne ovat niin söpöjä!" Ja sinä tarkoitat sitä aidosti.

En ole kuitenkaan koskaan kuullut sinun huudahtavan aamuisin peilin ääressä samoin. Ehkäpä pisamien muodostama viiksikuvio ei ole sinusta kovin söpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...