Hypistelyä

Oli niin tiivis päivä töissä, ettei jaksa edes neuloa, varsinkaan yhtä tylsää kaulaliinaa, joka pitäisi saada valmiiksi... "enää" noin metri väkertämättä..! Mie romahan...
Ja koska tuli serkkusen kanssa puheeksi Regia-lanka, niin kaivoin omat varastoni esiin ja ihan omaksi ilokseni näitä hypistelemään... Kaikki on hommattu tänä syksynä testiin, kun tämä Regia on vielä täysin korkkaamatta. Ja tekee mieli neuloskella välillä myös ohkaisemmista langoista (Iglu Color on paksumpaa, muut ohuita).

Kaikista eniten haluaisin iskeä kynteni vasemmanpuoleiseen OMBRE Stripeen: nam mitkä värit! Kun olisi vaan sitä aikaa enemmän...


4 kommenttia:

 1. Oon ite ihan rakastunut regiaan :) lanka on miellyttävää neuloa, ihanan pehmeää ja mukavan tuntuinen myös esim sukassa ja on pysynyt hyvänä myös pesujen jälkeen :)
  Mistä langasta yleensä neulot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla positiivisia käyttökokemuksia tästä langasta:) Nämä langat odottelevat edelleen pääsyä puikoille, mutta jospa viimeistään joulun aikoihin, kun on pidemmästi lomaa... Minä olen niitä viluvarpaita, jotka hiihtävät kotosalla aina villasukat jaloissa, joten olen todennut seiskaveikan tähän tarkoitukseen riittävän kestäväksi. Ja tuosta langasta syntyvät tavissukat nopeasti:)
   Dropsin Fabel oli myös tosi mukavantuntuinen paljaallakin jalalla, mutta sukat kuluivat melko nopeasti puhki (ehkäpä pidin niitä sitten useammin kuin muita).
   Unisukkapuolella Dropsin Merino Extra Finesta tulee pehmoiset sukat.
   Mutta yleisesti ottaen kaikki alpakkalangat vetävät tällä hetkellä tosi voimakkaasti puoleensa, niistä suunnitteilla kaikenlaisia neuleita:)

   Poista
  2. No onneksi langat eivät mene vanhaksi, vaikka jäisivätkin hetkellisesti käyttämättä :)
   Ja itse olen käyttänyt myös paljon seiskaveikkaa, regiallahan on se paksumpi lanka (6-jotain) missä on samat silmukkamäärät kuin 7veikassa. Siksi tykkäänkin siitä paksummasta :)
   Ja kurja kuulla, että fabel kului nopeasti. Olen itse miettinyt aina välillä, että pitäisikö ostaa vaiko ei mutta aina on jäänyt ostamatta ja taitaa jäädä jatkossakin jos ei kestä :/
   Kestääkö alpakka millaista kulutusta? Se on lanka mikä tuntuu olevan ns. Pinnalla nyt, kun moni siitä puhuu :) pitäisi varmaan itse myös kokeilla :)

   Poista
  3. Niin, onneksi eivät mene, sillä niitä on ihan liikaa jemmassa...
   Ja tuo Regia pitää todellakin kokeilla...
   Älä toki jätä Fabelia kokeilematta minun kulumistestin perusteella. On muuten kiva lanka. Ja siitähän on olemassa paksumpi versio myös, Big Fabel. Minulla taitaa olla sitäkin kahta eri väriä, kerällä vielä. Tiedä sitten, onko liian paksu jo.
   Alpakasta en ole vielä neulonut käyttösukkia, lapasia ja pipoja toistaiseksi vain. Mutta hommasin Sandnesgarn Alpakka Srompergarn -lankaa kokeiltavaksi, siinä on 70% alpacaa ja 30% nylonia, kestänee kulutusta, ehkä...

   Poista

Kuinka tuhota kilo huopuvaa lankaa