Pehmoiset kärki kiinni -sukat baby alpacasta

"Eikös niissä sukissa ole juurikin tärkeintä se, että varpaat pysyvät lämpiminä?" ihmetteli Äitimuori ääneen, kun vierailullaan sukkalehteä selaili. Ja siinäpä oli Äitimuori jälleen kerran taas niin oikeassa. Sukat ilman kärkeä on likipitäin sama kuin silmälasit ilman linssejä, Viennetta ilman rasahtavaa suklaakerrosta, järvi ilman vettä, metsä ilman puita, karkkipäivä ilman karkkia ja lomapäivä ilman neulomista. Noin muutaman helposti mieleentulevan mainitakseni. Eli ei niin mitään järkeä. Paitsi, ehkäpä alkuperäiset sukat ovat joogasukat. Minun tekemäni eivät varmuudella ole.

Alkuperäiset Kärki auki -sukat Novitan sukkalehdestä näyttävät muuten upeilta, mutta se kärki olisi tosiaan kiva ja tarpeellinen sukassa. Ohjeenmukainen lanka on Novita Alpaca, kaunis väri muuten. Minulla ei valitettavasti ollut tuota, joten toteutin omani Hjertegarn Exlusive Alpaca -langasta. Ja samalla lankasuosikit-listalleni pääsi taas yksi uusi lanka, sillä tämä oli todella kiva neuloa, ei laittanut millään lailla hanttiin ja iholla ihana.

Noudatin ohjetta juurikin aloitussilmukkamäärän ja mallikerran verran, sen jälkeen sukka alkoi elää puikoillani omaa elämäänsä. Mallikerta on niin helppo, että sen muistaa ja hoksaa ilman, että tarvitsee vahdata ohjetta.

Ja koska pääsin vapaapäivän johdosta näkemään valoisan päivän, niin vein sukat luonnonvaloon kuvattavaksi. Tässä kuvassa kauniita vaaleita luonnonvärejä. Mieli lepää.

Malli: Kärki auki -sukat (muokattu versio), Novita sukkalehti, suunnittelija Minna Metsänen
Hjertegarn Exlusive Alpaca (100% baby alpaca), 2100
Puikot: metalliset 3
Langankulutus: 77 g
Superihana lanka! Tuli kivat unisukat. Vielä pari kerää samaa väriä jäljellä, joten puikoille lähtee vielä toisenmalliset sukat tästä samaisesta langasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuinka tuhota kilo huopuvaa lankaa