Todellakin vanuttunut villasukka


Vanis tässä, terve. Olette varmaankin ihmetelleet, kun minusta ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään, mutta siitä en voi puhua nyt enempää.
Mutta kylläpä minua huvitti, kun Emo otti ja pyöräytti koneellisen pyykkiä ja survoi koneeseen AIVAN kaiken, mitä värillisten pyykkikopassa makoili. Muutaman villasukan kohdalla näin, kuinka hän hetken empi, sillä aivan selvästi näin, kuinka kädenliike hidastui... mutta niin vain sulloi AIVAN KAIKEN koneeseen ja napsautti 40-ohjelman päälle.
Ja dadaa!!! Koneesta ryömi esiin pari minisukkia, jotka eivät mahdu edes Poikasen jalkaan! Eivät edes venyttämällä. Kokeiltu on.
Nyt Emo koittaa kuumeisesti muistella, mikä oli tämä lanka, sillä sen yli tullaan varmuudella vetämään Rejected-ruksi. Mutta Emo ei tietystikään muista, ainoastaan sen, että seassa oli nylonia.. ja että jossain on vielä tätä lankaa erivärinenkin kerä.
Kas, seiskaveikka ei ollut pesusta moksiskaan.
Ja meikäpoikakin vain porskuttaa.

2 kommenttia:

  1. Eikö tuo lanka ole jonkin vuoden polka?

    VastaaPoista
  2. Taisin selvittää tämän lankamerkin, kiitos googlen:) Ei ole polkka, vaan Viking Raggen (719). Linkin takana kuva sukasta ennen pesua: http://www.lankamaailma.fi/viking-raggen-719-150g-viking.html
    Tuolla sanotaan kyllä, että 40-hienopesu - minä pyöräytin 40-kirjopesuohjelmalla;) Tämä lanka ei näköjään siitä tykkäillyt, mutta 7-veikka selvisi:) Niin ja muistin tuonkin väärin, että olisi sisältänyt nylonia, koska tuolla lukee: villa 70%, polyamidi 30%.

    VastaaPoista

Kuinka tuhota kilo huopuvaa lankaa