Sinä päivänä valmistuivat Polkka-polvisukat

Neulomusrintamalla on ollut viime aikoina hipihiljaista ja tästä voin syyttää ketäpäs muuta kuin pyöreäsilmäistä Elmeriä. Tuo mokoma on ollut viikon työreissussa, josta syystä minulla ei ole ollut mitään iloa jäädä yksikseni iltaisin telkun ääreen kukkumaan, vaan olen kömpinyt iltaisin nukkumaan yhtä aikaa Poikasten kanssa. Toinen Poikasista on ottanut Iskän työreissusta kaiken ilon irti ja koisaillut makoisasti kaiken yötä Iskän paikalla :) Ja sieltä ampunut välillä minuunkin kiinni. No, mutta kuitenkin, neulomukset ovat lötköttäneet mikä missäkin, ei edistystä.

Paitsi, että eilen illalla katsoin Sinä päivänä ja välillä nyyhkin, sekä neuloin viimeisenkin polvisukan valmiiksi. Tässä he nyt ovat katolta maahan tippuneen lumen päällä:
Minulla oli kaksi kerää lankaa ja neuloin molemmat sukat omilta keriltään, joten olisi voinut olettaa, että molemmista sukista tulee samanlaiset, mutta ei. Jossain tuolla nilkan ja kantapään kohdalla värit eivät enää mene yksiyhteen ja sukista tulee sittenkin erilaiset. Tähän on taas syyllinen kukapas muukaan kuin Anne Hathaway, koska jos en olisi vahdannut hänen elokuvaansa, olisin varmaankin verrannut tekeillä olevaa sukkaa tarkemmin jo valmistuneeseen ja sukista olisi tullut samanlaiset. Tai sitten ei... koitan päästä tästä yli... ja pääsin jo :)
Malli: oma ja omaan jalkaan
Lanka: Novita 7 Veljestä Polkka, 870
Puikot: metalliset 3 1/2
Langankulutus: 153 g
Olenkohan vähän kyllästynyt sukkien neulomiseen?
Tämä violetti väri miellytti silmää enemmän ennen joulua, ei enää kevättalvella. Tulikohan näistä sellaiset sukat, joita pystyy pitämään vain joulukuussa?
Tosi vaikeaa kuvata sukkaa omassa jalassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuinka tuhota kilo huopuvaa lankaa