Unelmien silmukat, todellakin!!!

Hommasin muutaman neulekirjan vielä, vaan en ala käymään niitä tässä nyt läpi. Kuitenkin haluaisin hehkuttaa täällä yhtä kirjaa, nimittäin Pirjo Iivosen Unelmien silmukoita. Siis tämä kirja on täynnänsä toinen toistaan kauniimpia sukkamalleja ja kuvat ovat niin ihanan kesäisen tunnelmallisia, että tätä on ilo selailla varsinkin tähän aikaan vuodesta. Olisin voinut räpsytellä kuvia joka aukeammalta, mutta tässä kuitenkin vain muutamia otoksia, jotka eivät tee oikeutta kirjan monipuolisuudelle, sillä nämä mallit nyt vain olivat ne, jotka ensin iskivät silmään. Jos haluatte kirjahyllyynne kirjan, josta voi ammentaa pitkäksi aikaa ja vähän haastavampiakin malleja, niin tässä on kyllä varmasti vastaus huutoonne. Tämmöistä lisää... :)
6 kommenttia:

 1. Voisitko laittaa nIidan muidenkin kirjojen nimet? Voisi sitten netistä vaikka katsella. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Lista muista kirjoista:
  - Tähkä, Keiju ja Taikasauva Neuleita lapsille (Ilona Korhonen & Jenni Österman), tässä oli minusta ainakin muutama kiva huppari ja myssy lapsille ja varsinkin semmoinen kunnollinen myyräilyhaalari.
  - Saumattomat neuleet (Anna Verschik), virolaisen neulesuunnittelijan "pintaanuolevia" neulemalleja
  - Kauneimmat palmikkoneuleet, Klassinen Aran-tekniikka, Uudet mallit (Martin Storey). Josko saisin uusia ideoita palmikoihin..
  - Virkkausmallien käsikirja (Sarah Hazell), 200 virkkausmallin ohjeet, mallikuvat ja kaaviot. Jos koittaisi herätellä tuota virkkausta taas henkiin... tai hyvä perusopus, sitten kun sitä kaipailee.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista sanoistasi!
  Toivottavasti nautit malleista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, aidosti sydämestä tulee nämä sanat kuin myös nämä mallit! Sukat on lisäksi nimetty kauniisti: Sydänkäpynen, Keijumetsä, Kuunsäde, Lumienkeli, Melodia, Kesän muisto - nämä kaikki voisin laittaa samantien puikoille. Ja tuo virkkuukoukun yhdistäminen neulomiseen saattaa olla melko koukuttavaa:)

   Poista
 4. Ihana kirja ja upeita neulemalleja. Erilaiset nuo pitsivartiset. Kauniit

  VastaaPoista

Uutta itää