Täytettä Joulupukin pussukkaan

Vaikka tontut kuinka neulovat lapasia ja sukkia ja pipoja sormet rakkuloilla, niin he eivät varmana ehdi tehdä riittävästi töppösiä, tumppuja ja myssyköitä kaikille semmoiset ansainneille. Joka vuosi on siis ihan pakko vähän avitella heitä.

Meidän perheen äijäväki on yllättäin alkanut matkia minua ja nukkua villasukat jaloissaan. Ja se taas aiheuttaa sen, että sukkia pitää alkaa tehdä enempi myös heille. Nämä vihreäraidalliset sukat ovat menossa isommalle Poikaselle, jonka jalkaterä on jo venähtänyt samoihin mittoihin kuin omani. Tähän pitää hommata vielä kaveriksi kiva Pyjimi, jonka voi vetäistä heti jouluaattona päälleen. Se päällä on sitten kiva viettää kiireetöntä perhejoulua.

Villasukka on neulottu raidoittamalla Novita Nalle Taika -lankaa ja vaaleata perus-Nallea. Ja vaikka en itse mikään vihreän ylin ystävä olenkaan, niin pakko myöntää, että vihreän langan värivaihtelu on tässä kaunis.
En ole tällä viikolla juurikaan neuloskellut, mutta eilen illalla katsoimme niin surkean elokuvan, että sen aikana sain viimeisteltyä sukat vikkelästi, koska elokuvaa ei pystynyt kertakaikkiaan katsomaan, vaan katseen saattoi pitää neuleessa ja kun sukka valmistui, sukelsin peiton alle ja nukuin pitkästä aikaa pitkät unet:)

Malli: Oma perussukka
Lanka: Novita Nalle Taika 838 ja Novita Nalle 061
Puikot: KnitPro 3
Silmukoita: 48
Langankulutus: 71 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SNY - toukokuu