Sini-turkoosisävyinen Hitchhiker

Kun Poikasten päät iltaisin painuvat tyynyyn ja silmät lumpsahtavat kiinni, alkaa Elmerin ja minun täysin oma aika ja viime aikoina se on kulunut Netflixistä Wallanderia katsellen. Olemme nyt edenneet jo viimeiseen seasoniin, missä Kurtin muisti alkaa jo reistailla, mutta rikoksia ratkoo silti terävästi. Siinä ohessa on aivan kuin huomaamattaan valmistunut yksi Hitchhiker, sillä se ei vaadi juuri huomiota tai ajattelutyötä osakseen.

Lankana jälleen Lang Jawoll Magic 6 ply, josta olen aikaisemminkin tehnyt liftarin. Yksi kerä riitti jälleen vain 36 hampaaseen, en ole vieläkään päässyt tekemään täysimittaista huivia, mutta kyllä tämänkin saa jo kietaistua kaulaa lämmittämään.

Malli: Hitchhiker (Shawlette), linkki: http://strickmich.frischetexte.de/shop-english/eshop-hitchhiker/
Lanka: Lang Jawoll Magic 6 ply, 89.0010
Puikot: 3 1/2 KnitPro
Langankulutus: 142 g


8 kommenttia:

 1. Ihana huivi. Kauniit neidon kyyneleet edellisessä postauksessa. Minä olen myös tehnyt ihan saman väriset Neidon kyyneleet joskus aiemmin:)

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi ja mikä väri! Tuo lanka on mulle uusi. Onko esim. 7 veljeksen paksuinen? Ja mistä ostit? Kestääköhän sukissa? Sulla näitä ihania ideoita riittää. Ja ne punaiset lapaset oli kauniit ja sopii hienosti sinunlaiselle tummatukkaiselle. :) Voisin kuvitella neulovani itselleni valkoiset. On niin kaunis kuvio. Kunhan vaan tulee ensin Karisma aleen...t. Tupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tämä on niin sinun väri.. Olen ostanut tätä sekä Snurresta että Sentikasta (verkkokaupoista). Tietoja langasta: Jawoll Magic 6 ply on sukkalanka, joka soveltuu myös neuleisiin.
   Koostumus 75 % superwash villa, 25 % polyamidi
   Kerä 150 g, n. 420 m
   Puikot 3 - 3,5 mm
   Tiheys 25 s, 35 krs = 10 x 10 cm
   Konepesu 40 asteessa, ilman huuhteluainetta
   1 kerä riittää sukkapariin, koko 36-44
   Punaiset lapaset ovat menossa lahjaksi, itselleni tekisin kans valkoiset:)

   Poista
  2. Pitääpä käydä kurkkaamassa noista nettikaupoista. Jos vaikka sukiksi tekisi, kun taitaa olla aika paksua. :) Kiitti tiedoista!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, minusta myös hyvin kauniinvärinen lanka ja kiva neulottava. Ei ole sellaista tasapaksua lankaa, vaan elävää: paksumpia ja ohuempia kohtia.

   Poista

Uutta itää