Tökkii...

Löysin taas kauniin lapasmallin, Musica, mutta kun aloin sitä neuloa, niin ei se lähtenyt soljumaan sillä tavalla kuin neuleen pitäisi lähteä. Minä nyt vain olen sellainen, etten pysty neulomaan sellaista, jota ei ole mukava neuloa, oli malli sitten kuinka kaunis tahansa.
Ensimmäinen, mutta ei ylitsepääsemätön, ärsyyntymisen aihe oli poikittain neulottava ranneke, joka piti yhdistää ja sen reunasta nostettiin silmukat varsinaista lapasosaa varten. Vaan kun aloitin varsinaisen lapasosan, niin huomasin, että lapasesta tulee aivan hurjan leveä, ainakin 10 cm, vaikka ohjeen mukaan leveys on 8.5 cm. Lisäksi tässä on minusta ylitsepääsemättömän ärsyttävää korinpohjaneuletta. Emmie jaksa tätä tehdä, enkä jaksa alkaa säveltää tätä omanlaisekseni nyt. Eihän ole pakko? Ei ole, sanoo Pörri masussa ja neuvoo kattelemaan jotain paremmin minulle sopivaa tekemistä, vaikkapa nukkumaan vähän lisää.

2 kommenttia:

  1. Juuri noin! Jos tökkii, niin pois vaan. Pörri on varmasti oikeestaan, että kannattaa levätä, kun piakkoin siihen ei enää ole mahdollisuutta. :) t. Tupsu P.s. sitäpaitsi sinä varmasti keksit pian taas jonkun ihanan neuleet neulottavaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se varmasti on, toivotaan, että keksin jotain mielenkiintoisempaa...

      Poista

Uutta itää